Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tetszik egy lány és látásból ismerem akkor ti hogyan cselekednétek a helyemben ha meg akarnátok magatoknak szerezni?
Ha szimpatikus vagy neki, akkor egy szimpla kérdésből is lehet gördülékeny beszélgetés a végére.
Nálam pont ez történt a volt barátnőmet csak látásból ismertem, 2 évig csak "szia! hello!" volt az össz. kommunikáció.
Egy nap meg vettem a bátorságot és bejelöltem facebookon, ő meg másnap írt nekem és kérdezett valamit, ennek kapcsán elkezdtünk beszélgetni, majd randizni.
na az egész jó. Annyi hogy én nem minden nap látom mert akkor már vettem volna a fáradtságot és a bátorságot és persze odamentem volna hozzá de láttam már személyesen amúgy 1-2x csak nem mostanában és ezért gondolkodtam el a facebookos dolgon csak ugye az a baj ott nehéz úgymond elkezdeni a beszélgetést pld én sem tudom mit kéne írni neki hogyan kellene elkezdeni de persze ha van otletetek szivesen elolvasom oket.
én valami ilyesmire gondoltam:Szia szimpatikus vagy nekem van kedved beszélgetni? vagy a másik:Szia olyan ismeros vagy nekem nem talalkoztunk mi mar valahol? ezek kezdesnek szerintetek nagyon rosszak? ha tudtok jobbakat nyugodtan irjatok xdd foleg lanyok véleményére lennék kíváncsi hogy ők hasonló szitulációban hogyan reagálnának ha mondjuk szimpi a srác. Az a baj élőben jobban menne de nincs nagyon módom rá hogy osszefussak vele max veletlen de arra meg kevés az esely pedig ott sokkal jobban menne minden tuti! :D
Nekem ez a "Szia szimpatikus vagy nekem van kedved beszélgetni?" indítás sosem pozitív, ezt olvasva inkább azt írnám, hogy nincs, mert olyan erőltett, hogy jó, akkor elkezdünk beszélgetni.. Viszont, ha valami konkrét dolgot kérdeznél, az tetszene, és valószínű beszédbe elegyednénk. Ha már úgyis egy városban laktok, azzal kapcsolatban találj ki valamit (pl. láttam, hogy x helyen voltál, az jó? vagy egyéb városi esemény témában kérdezz/írj).
De ez csak az én véleményem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!