Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak ha tetszik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gerizon1122 kérdése:

Mit csináljak ha tetszik egy lány és szerintem én is tetszek neki?

Figyelt kérdés
Régóta ismerjük egymást. Sokat beszélgetünk. Ha én pl mondok neki valamit vagy beszélgetünk röhög folyton ha olyat teszek amivel megbántom elkezd ütni viccből.Teéjesen össze vagyok zavarodva.Próbálnék vele nem csak messengeren hanem a való életben is beszélni de nem tudok mert a többi fiú egy jujjozgat hogy csajozol stb.Kérlek segítsetek válaszokat előre is köszönöm!

2018. ápr. 20. 22:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez FELNŐTT párkapcsolatok kategória!

De, hogy adjak tanácsot is, hívd el randira és ne foglalkozz azzal, hogy mások mit szólnak.

2018. ápr. 20. 22:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha mások véleményére ennyire alapozol, akkor soha nem fogsz egyről a kettőre jutni. Hívd el randizni különben soha semmi nem fog történni.
2018. ápr. 20. 22:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Húzd meg a haját, és kergesd. Már az oviban is jó módszer volt.
2018. ápr. 20. 23:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Volt egy ilyen udvarlóm az oviban, sosem hagyott békén, pedig én kerültem őt amikor csak tudtam. :D

2018. ápr. 21. 00:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Lehet, én voltam. :D

Bár gyerekként nem voltam annyira faragatlan, hogy a haját húzogassam, viszont folyton követtem, a nyomában jártam. De már akkor is gyáva voltam. Rejtetten meg akartam ajándékozni, de végül nem mertem bele rakni a táskájába, mert féltem, hogy rájön, hogy szerelmes vagyok belé, pedig csak valami cukor lett volna. Aztán jött a sokk, amikor az ovis legjobb barátommal kitalálták, hogy szerelmesek lesznek. A sokk hatására ez az emlék baromi erősen belém égett. A sors fintora, hogy általános iskolában is ugyanez történt... A legjobb barátom és a szerelmem jöttek össze. Ekkortájt kezdtek bennem kialakulni a külsőmmel kapcsolatos komplexusaim. Ezek a sebek bár beforrtak, a hegei sose fognak eltűnni. Úgy érzem, ez a két esemény elég rendesen meghatározta az eddigi életemet. Talán máshogy alakult volna az életem, ha akkor másképp alakulnak a dolgok, és elutasítás helyett megerősítést kapok. De végül is nem bánom, mert az ember azért kapta a tudatát, hogy képes legyen az ilyen dolgokon továbblépni. Egyébként is a fájdalom edzi meg az embert igazán. Abból tud a legtöbben tanulni.

Hogy most mindezt miért írtam le, azt nem tudom... Őszintén szólva van bennem elfojtott fájdalom ezzel kapcsolatban, mert összeszorult a szívem, amikor leírtam ezeket a sorokat, és felelevenítettem az emlékeket. A gyerekkori árnyékomból azóta se voltam képes kilépni...

2018. ápr. 21. 00:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát, végülis sosem tudni ki ül a másik oldalon. :D

Nekem se húzta meg a hajam ha jól emlékszem, de sose hagyott békén. :D

Ez mennyire aranyos dolog volt tőled, kicsit bátrabbnak kellett volna lenned és lehet, hogy értékelte is volna.

Ha hiszed ha nem, de sajnos én is átéltem hasonló dolgot, hogy az egyik legjobb barátnőm összejött az én első szerelmemmel. Pedig azt állította nem is tetszik neki a srác, már az is rosszul esett, amikor a szemem előtt flörtöltek, aztán mikor megtudtam, hogy összejöttek, akkor az teljesen összetört. Akkor duplán összetörték a szívem.

Semmi gond nincs azzal, hogy ezt leírtad, és teljesen megértem, hogy ez mennyire mély nyomot hagyott benned és mennyire fájt. Átérzem, hiszen ezt én is átéltem és most itt meg is osztottam ezt veled, meg még jó néhány emberrel.

Lehetséges, de azt már sosem tudod meg mi lett volna ha másként alakul, de nem baj, én megpróbálom ezeket a dolgokat úgy felfogni, hogy megerősítettek, viszont azóta sokkal nehezebben bízom meg emberekben. Talán egy nap tovább lépsz és teljesen elengeded.

2018. ápr. 21. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!