Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha lenne egy lány, aki tetszik és értelmes is, mi oka lenne, ha nem szeretnél tőle semmit?
Húha, érezd magad megtisztelve, hogy le is feküdne veled. Azt hiszem, ez az igaz szerelem fizikai manifesztációja...:)
Kell neked egy nagy csajozógép, hogy 25. legyél a sorban? F.uck woman logic...:)
Édesen, veled nincsen semmi baj, leszámítva azt, hogy egy olyan srácon agyalsz, aki annyira sem tisztel, hogy a szemedbe mondja (hanyagul odalöki) hogy lefeküdne veled. Más gondolni rá és akarni egy kapcsolat keretein belül és más egy listán huszadiknak lenni. Nincsenek komoly szándékai, mert aki úgy gondol rád, az nem játszadozik, hanem keres. Nem hiszem, hogy vigasztal, de nem csak téged szédít.
Valószínű hogy nem fogadod meg, de egy előrelátó, jó tanács: kíméld meg magad egy szivtöréstől és még csak a gondolaton, hogy vele foglalkozol is suhanj tovább.
22L
Szerintem rájött, hogy nem tudna könnyen megfektetni és ezért nem ír. Nem lehet tudni.
Hagyd szépen a srácot, keress valaki értelmeset.
Szerintem eltett téged a "rossz időkre". Akkor fog keresni, ha épp nem jön össze azzal, akivel szeretne.
Én nem foglalkoznék vele. A férfiak egy jó része nem csak azzal szexelne, aki nagyon tetszik neki, hanem van náluk ez a bizonyos egy patronos nők kategória. Nem bántani akarlak ezzel, tudom mennyire s**r érzés, én is jártam így egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!