Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy barátom (lány ) aki tetszik, de hogyan hívjam el randizni? (többi lent) Értelmes válaszokat légyszi!
Figyelt kérdés
Az egyik osztálytársam tetszik és szerintem neki is tetszek, de nem tudom, hogy hogyan hívjam el randizni ilyen hideg, téli időben Légyszives segítsetek mert jövőre nem lesz itt mert elmegy 6 osztályos gimnáziumba . Ezért akarom elhívni jövő héten valamikor. Gyorsan kellenének a válaszok! Előre is köszi mindenkinek!
12/F
2014. febr. 12. 19:04
1/4 A kérdező kommentje:
hova és hogyan hivjam el randizni ilyen...*
bocsi
2014. febr. 12. 19:12
2/4 anonim válasza:
Szerintem hívd el korizni:) pl.: Eiffel térre,ha budapesti vagy
.14L
3/4 Aron8 válasza:
probáld ugy elhivni hogy annyit mondasz neki hogy van kedved velem jönni pl korizni?ha már ilyen az idő
4/4 anonim válasza:
ugyan ez a problémám csak itt nincs kori pálya és én nem tom hogy tetszem e neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!