Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a lány ennyire néz engem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lány ennyire néz engem az miért lehet? (nagyon sokat jelentene)

Figyelt kérdés

15F

Van egy lány(15) aki nagyon tetszik:vörös haj,kicsit husibb,teltebb de nagyon formás(a kövérséghez közel sincs),szép arc...

Sokat szemezünk,tartjuk a szemkontaktust pár másodpercig,sokat forgolódik felém,néha a hajával babrál,a szeme sarkából szemmel tart,egyszer láttam szemezés után egy mosolyt is(lehet azért mosolyodott el mert azt gondolta hogy "neki is tetszek"- mondjuk én így vagyok vele)

Nem tudom miért csinálja ezt a leírtak alapján és miért néz,de vannak következtetéseim:

1.-Tetszek neki! :D

2.-Ismerős vagyok neki,mert ismerősöm facebookon(még nem írtam rá)

3.Van egy kishúga(14) aki nem is annyira rég(pár hónapja) szerelmes volt belém,ezt el is mondta nekem

Én nem reagáltam rá(nem álltam készen)

-Szóval a kishúga mesélt rólam neki!

Azért nem merek lépni mert szeretek biztosra menni,és emiatt össze vagyok zavarodva!

Segítsetek!!!Ez nekem nagyon fontos mert holnap találkozunk

2014. febr. 9. 22:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Lépj mindenképp, tuti bejössz neki. És különben is, egyszer élünk, ha nem lépsz, akkor mindig benned lesz az a "mi lett volna, ha...", úgyhogy hajrá! ;)
2014. febr. 9. 22:47
 2/7 anonim ***** válasza:

Dee aranyosan leírtaad *-*

Biztos, hogy tetszel neki "hajcsavarás, szemesarkából figyel" stb

Próbálj vele beszélgetni, ismerkedni.

Sok sikert. Majd írd meg hogy ment:) Szurkolok ;)

2014. febr. 10. 00:11
 3/7 A kérdező kommentje:

Ja igen és,

4.-Csak hülyíteni akar és próbál elcsábítani még ha nem is tetszek neki hogy értékesebbnek érezze magát!

*és a hajbabrálást a haj megigazítása alatt értem(ezt nem mindig csinálja)

2014. febr. 15. 19:51
 4/7 anonim válasza:
ammondó lennék,előbb legyél biztos a dologban,hogy biztos tetszel e neki és aztán lépj...mert ha lépsz és a látszat csal akkor megbánod,az sohasem árt ha biztosra mész :))
2014. febr. 15. 20:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Előttem szóló igaz. Én is félre értettem és tönkretettem az egészet
2014. febr. 15. 20:10
 6/7 anonim ***** válasza:
De ha ki se próbálod, akkor meg azon fogsz rágódni majd, hogy miért nem léptél. Úgyhogy egy próbát mindenképp megér, szerintem annyira sokat azért ne várj vele.
2014. febr. 16. 00:06
 7/7 anonim ***** válasza:
szegény kishúga de szomorú lesz,ha összejöttök:(
2014. febr. 27. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!