Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25éves lány vagyok, soha életemben nem védekeztem (néha pharmatex tabletta) és mégsem estem soha teherbe.2X volt arra precedens, hogy belém élveztek, de azonnal bevettem a 3napos tablettát. Ugye ez nem jelentené azt hogy meddő vagyok?
Nem biztos, nem kell mindig a legroszabbra gondolni. Lehet, hogy csak nagyon szerencsés vagy. :)
De ha ennyire aggaszt akkor menj el nögyogyászhoz ő biztosan több okosságot tudna ezügyben mondani neked, mint itt mi kora reggel éhgyomorra. :)
"25éves lány vagyok, [...] 2X volt arra precedens, hogy belém élveztek, de azonnal bevettem a 3napos tablettát."
Namármost. Ha nem élveznek beléd, akkor ugye elég kicsi a megtermékenyülés valószínűsége.
Ha belédélvez valaki, de azonnal beveszed a 72 órás tablettát, akkor annak a hormonbombának köszönhetően szintén nincs sok esély a megtermékenyülésre.
Tehát mi is a kérdés? Hogy a két brutális tabletta kicsinálta-e annyira a szervezetedet, hogy már nem is leszel képes soha többé megtermékenyülni? Ezt maximum a jóisten tudná megmondani, mi itt nem.
Mivel "nem fogalmaztál rendesen" - tehát érthetetlenül, össze-vissza zagyválsz -, fogalmunk nincs, hogy most mi is a helyzet.
A legutolsó kérdésedre a válasz viszont egyértelmű: nem feltétlen kamu, lehet teherbe esni az előváladéktól is, csak épp kicsi az esélye. De nem lehetetlen.
Felelőtlen voltál, mert az esemény utáni tabletta ÁRT. Tehát felelőtlenül szexeltél, mert nem az egészséged, hanem a szex volt előbbre való.
Egyébként tényleg összevissza írsz, és csak a kérdésed alapján elég gázosnak tűnik, hogy soha életedben nem védekeztél. Hiába tudod magadról, hogy csak komoly kapcsolatban, megbízható fiúval stb. ezt mi honnan tudnánk? Itt az ember csak annyit tud, amit leírsz... 25 évesen ezt azért már beláthatnád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!