Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 25éves lány vagyok, soha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25éves lány vagyok, soha életemben nem védekeztem (néha pharmatex tabletta) és mégsem estem soha teherbe.2X volt arra precedens, hogy belém élveztek, de azonnal bevettem a 3napos tablettát. Ugye ez nem jelentené azt hogy meddő vagyok?

Figyelt kérdés
2013. máj. 20. 07:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Nem biztos, nem kell mindig a legroszabbra gondolni. Lehet, hogy csak nagyon szerencsés vagy. :)

De ha ennyire aggaszt akkor menj el nögyogyászhoz ő biztosan több okosságot tudna ezügyben mondani neked, mint itt mi kora reggel éhgyomorra. :)

2013. máj. 20. 07:12
 2/14 anonim ***** válasza:

"25éves lány vagyok, [...] 2X volt arra precedens, hogy belém élveztek, de azonnal bevettem a 3napos tablettát."

Namármost. Ha nem élveznek beléd, akkor ugye elég kicsi a megtermékenyülés valószínűsége.

Ha belédélvez valaki, de azonnal beveszed a 72 órás tablettát, akkor annak a hormonbombának köszönhetően szintén nincs sok esély a megtermékenyülésre.

Tehát mi is a kérdés? Hogy a két brutális tabletta kicsinálta-e annyira a szervezetedet, hogy már nem is leszel képes soha többé megtermékenyülni? Ezt maximum a jóisten tudná megmondani, mi itt nem.

2013. máj. 20. 07:33
 3/14 anonim ***** válasza:
Azt írod, idézem: "soha életemben nem védekeztem". Na most akkor használtál gumit, vagy nem?
2013. máj. 20. 08:44
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem fogalmaztam rendesen! Komolyban NEM,ami 3 volt!!!!De nem kellene rögtön a legrosszabbat gondolni,éppen lehettem volna egész életemben ennyi fiúval is akár nemde? De mindegy...most nem ez a lényeg,hanem az,hogy akkor ugye ez még nem feltétlenül jelent meddőséget..ez úgy jött,hogy pár ismerősöm állítólag az előváladéktol esett teherbe...de akkor valószinű ez kamu...?!
2013. máj. 20. 08:51
 5/14 anonim ***** válasza:

Mivel "nem fogalmaztál rendesen" - tehát érthetetlenül, össze-vissza zagyválsz -, fogalmunk nincs, hogy most mi is a helyzet.

A legutolsó kérdésedre a válasz viszont egyértelmű: nem feltétlen kamu, lehet teherbe esni az előváladéktól is, csak épp kicsi az esélye. De nem lehetetlen.

2013. máj. 20. 08:56
 6/14 anonim ***** válasza:
Exemmel sokszor csináltam gumi nélkül,volt,hogy belém is élvezett,de nem tudtam bevenni esemény utánit és soha nem lett semmi belőle.Meddő is vagyok,most derült ki 2 hete.Megszakításosan is védekeztünk,ami ugye nem védekezés és akkor sem volt soha semmi.
2013. máj. 20. 08:59
 7/14 A kérdező kommentje:
Ha felelőtlen lennék,nem mentem volna esemény utáni tablettáért nemde te szerencsétlen???????????????????????? Nem fordulhat elő ilyen az ember életében??hagyjad már...nem a szaros kritikád és lenéző válaszodra vagyok kiváncsi...húzz már el innen ...
2013. máj. 20. 09:03
 8/14 A kérdező kommentje:
Jaaaaaaa,és sajnállak hogy a komoly pároddal is guival csinálod!!!!!!!! már bocsi,a nemi betegséget nem feltétlenül kell elkapni,sajnálom hogy ez a tapasztalatod,hogy ilyen szutykokkal voltál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. máj. 20. 09:05
 9/14 anonim ***** válasza:
09:00, te ennyire buta vagy?
2013. máj. 20. 10:44
 10/14 anonim ***** válasza:

Felelőtlen voltál, mert az esemény utáni tabletta ÁRT. Tehát felelőtlenül szexeltél, mert nem az egészséged, hanem a szex volt előbbre való.

Egyébként tényleg összevissza írsz, és csak a kérdésed alapján elég gázosnak tűnik, hogy soha életedben nem védekeztél. Hiába tudod magadról, hogy csak komoly kapcsolatban, megbízható fiúval stb. ezt mi honnan tudnánk? Itt az ember csak annyit tud, amit leírsz... 25 évesen ezt azért már beláthatnád...

2013. máj. 20. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!