Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 25éves lány vagyok, soha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25éves lány vagyok, soha életemben nem védekeztem (néha pharmatex tabletta) és mégsem estem soha teherbe.2X volt arra precedens, hogy belém élveztek, de azonnal bevettem a 3napos tablettát. Ugye ez nem jelentené azt hogy meddő vagyok?

Figyelt kérdés
2013. máj. 20. 07:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Ha felelőtlen lennék,nem mentem volna esemény utáni tablettáért nemde te szerencsétlen?????? "

A megszakításos szex nem védekezés, hanem orosz rulett.

1 év alatt 100 megszakítással védekezőnőből 35-40 esik teherbe. (Védekezés nélkül 80).

Tehát kb. 50%-os a hatékonysága, ami egy NAGY SZAR.

Két lehetőség van:

1. Azért nem estél teherbe, mert k.vanagy mázlid volt.

2. Tényleg bajok vannak a termékenységeddel.

2013. máj. 20. 11:14
 12/14 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Egyébként ha letesztelnének mondjuk HPV-re, valószínűleg eléggé meglepődnél;)
2013. máj. 20. 11:15
 13/14 The Other ***** válasza:

1. Ha van szabályos ciklusod, akkor jó eséllyel a hormonális oldal rendben van. (Ha nincs, akkor általában a PCOS szokott játszani, ami kezelhető).

2. Lehetnek fejlődési rendellenességek (pl. sövény a méhben) ill. jóindulatú daganatok (myoma, endometriózis stb), melyek a pete beágyazódását akadályozzák. Ez csak UH-val derül ki.

3. Ha nagyon sok partnered volt, ellenben gumi nem, akkor játszhat a Chlamydia, Mycoplasma stb. Ezek nőkben általában semmi különösebb panaszt nem okozhatnak, de elzárhatják gyulladás útján a petevezetékeket. (Ehhez már célirányosabb vizsgálatok kellenek)

4. Ha egy partnerrel vagy és vele nem védekezel tartósan, akkor lehet, hogy a hapsi spermája nem OK.

5. Az is lehet, hogy szimplán szerencsétek volt, és senkinek sincs semmi baja.

Meddőségre akkor kell gyanakodni, ha 1 éve aktívan és bármiféle védekezés nélkül próbálkoztok és nem jön össze. (De ekkor is lehet, hogy csak véletlenül nem jön össze a baba és mindkét fél egészséges.)

2013. máj. 20. 11:21
 14/14 anonim ***** válasza:

Annyira érthetetlen amit írsz, hogy nem tudok neked válaszolni..

Mellesleg miért vagy ennyire agresszív? A belső feszültség miatt akár meddő is lehetsz.

2013. máj. 20. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!