Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Wade Wilson esete jó mutatja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Wade Wilson esete jó mutatja hogy a nők mennyire ösztönösek?

Figyelt kérdés
Hihetetlen sok nő kiállt mellette hogy ne öljék meg azért mert jó pasi
aug. 29. 23:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%
A nők... mind, az összes, hiszen mind a cirka 4 milliárd ott kampányolt 0-99 éves korig. A nők...
aug. 29. 23:23
 2/16 A kérdező kommentje:
1. Nők egy része akkor
aug. 29. 23:25
 3/16 anonim ***** válasza:
86%
Csak azt mutatja, hogy ugyanúgy vannak elmeroggyant nők is, mint férfiak. Semmi újdonság, eddig is tudtuk.
aug. 29. 23:26
 4/16 anonim ***** válasza:
88%
Azt se tudtam, hogy ki ő, most néztem utána, de, hogy nem jól néz ki az biztos és ha bűncselekményt követett el biztos, hogy nem állnék ki mellette.
aug. 29. 23:48
 5/16 anonim ***** válasza:
88%
Lehet, meglepő számodra, de nem csak a férfiak között vannak defektesek.
aug. 30. 01:35
 6/16 anonim ***** válasza:
51%
Megnéztem, ki ez, mert nem hallottam még róla. Csak az arctetkó miatt lecsuknám örökre.
aug. 30. 02:20
 7/16 anonim ***** válasza:
15%
akkor ez a csávó biztos nem nőket ölt, ted bundynál ott toporzékolt az összes tehén, hogy nyírják ki.
aug. 30. 02:47
 8/16 anonim ***** válasza:
76%

Két nőt ölt meg különös kegyetlenséggel. Érdekes az élettörténete és a tetoválásai.

Viszont náci.

aug. 30. 05:49
 9/16 anonim ***** válasza:
97%

Konkrétan 23 ezren írták alá a petíciót az ártatlanságáról...

Volt egy másik eset, szintén egy jóképű, fiatal srácm aki elütött a kocsijával egy fiatal anyukát, aki a gyerekét babkocsival tolta át az úttesten. A neve sajnos nem jut eszembe, de hasonló a történet. A világ minden tájáról jöttek a levelek nőktől, hogy ő ártatlan, meg biztos nem tett ilyet, csak azért mert jóképű volt.

Szerencsére a bíróság még nem ez alapján ítél, de egyébként az bizonyított tény, hogy minél jobban néz ki valaki annál kisebb és kevésbé súlyos büntetést kap ugyanazért a bűntettért... bohóc világ.

aug. 30. 06:10
 10/16 Noren1989 ***** válasza:
81%

Na vàrjàl, mi köze Deadpoolnak a kérdéshez. Ràguglizva durva a helyzet.

A peticiót alàíró nők kb 99%, h elmeroggyantak.

aug. 30. 06:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!