Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Wade Wilson helyes? Van sok pénze?
Nem tudom felfogni, hogy egy 2x gyilkosért ennyire oda vannak a nők.. érdekelne ennek a biológiai oka.
Én sokat melózom, egyedül élek saját házban és lexarnak a nők...
A gyilkos az domináns, menő és van önbizalma.
Ha pedig vékony, akkor a vonzalom automatikusan megvan az összes nő irányából, ezt már csak a személyiséggel lehet elrontani.
Max a kislányok vannak oda érte, akik összemossák Deadpool-lal és a Jokerrel (pláne a legújabb, sikeres filmjeik után). Elég nagy ismerősi köröm van, külföldiekkel is, senki sem epekedik utána, sőt. Lenézzük.
"Én sokat melózom, egyedül élek saját házban és lexarnak a nők..." - húú, de különleges valaki. Ilyen más pasi nincs is :)
Mi mást tudsz felmutatni? Milyen a személyiséged, mit csinálsz szabadidődben?
Milyen ember vagy?
Szabadidő az nem nagyon van, mert a női munkákat is én végzem a ház körül...
Mit kéne meg félmutatni?
Ez tipikus női nagyképűség.
Szó szerint csak annyit tudok rólad, hogy dolgozol és egyedül élsz. Ennyi alapján én is leszarnálak.
Nem nagyképűség, ez kb olyan, mintha autót vennél, és csak annyi van róla megadva, hogy van 4 kereke meg ki lehet nyitni a csomagtartót.
Mert csak ti ketten léteztek :D
Kösz, maradok a rendes, normális pasiknál
9!
Tehát várod a magyar Wade Wilsonodat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!