Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire működik az utcai ismerkedés nem helyes vonzó férfinél?
Eddig interneten próbáltam ismerkedni de nulla siker... 2 év alatt 3 match... ők sem írtak vissza.
Azon gondolkodom hogy kimegyek a Deákra és ott próbálkozom nőknél hogy "van e nálad térkép mert elvesztem a szemedben" és hogy lenne e kedve ismerkedni?
Ezeket az ősrégi és már akkor is gagyi, lerágott csont felszedős szövegeket felejtsd el, szánalmasak.
Amúgy élőben sztem manapság nagyobb az esély, mert tinderen és hasonlókon mindenki fent van a férfiak közül, mert vannak a kapcsolatot keresők meg a csak dugást és az asszonyka mellett mellékest, és nagyobb a konkurencia. De élőben is azért ne úgy, hogy mindenkihez odamész egymás után nagyon egyértelműen, látványosan... a nők, akik egyáltalán vevők az utcán ismerkedésre. szeretik azt hinni, hogy HOZZÁJUK mentél oda, mert te voltál szimpatikus, az meg nem szimpi, hogy "hát odamentem hozzám, mert lyukam van, de én voltam a 26. opció".
Amúgy nagyobb eséllyel tudsz ismerkedni nem vonzó férfiként sportkörökben, társasjátékklubban, túraegyletben stb., barátkozás útján, mert akkor meg tudnak ismerni (vs. amikor csak a külsőd alapján ítélnek).
Én szedtem már fel utcán csajokat, de nem ilyen béna szöveggel.
Habár egy vérprofi nőcsábász talán még ezt is elő tudja adni úgy, hogy működjön. De szerintem te ne ezzel kezd...
Hú, ilyen szöveggel szerintem se menj oda senkihez.
Mondjuk simán csak keress valamit! X,Y utcát példának okáért, aztán kérdezd meg tőle, hogy lenne e kedve meginni egy kávét.
Ne csináld.
Keress inkább barátokat és mászkálj el velük. Hosszabb ideig tart, de több pozitív hozadéka is lesz.
33N
Semennyire nem működik, de erre te is rájöhettél volna magadtól.
Ha társkeresőkön nincs like, nincs match, akkor élőben, simeretlenül se várj más eredményt.
A képlet egyszerű: jóképű, magas, fiatalos srácként társkeresőzhetsz is, lesz sikered.
Átlagos fazonként baráti, haveri társaságon keresztül lehet sikered, sok idő és energia befektetéssel és persze egy jó adag szerencsével.
Ocsmány férfiként pedig felejtős az egész.
Te az utolsó kategóriába tartozol, szóval üdv a klubban. Foglald el magad valami mással, keress más értelmet az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!