Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Wade Wilson helyes? Van sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Wade Wilson helyes? Van sok pénze?

Figyelt kérdés

Nem tudom felfogni, hogy egy 2x gyilkosért ennyire oda vannak a nők.. érdekelne ennek a biológiai oka.

Én sokat melózom, egyedül élek saját házban és lexarnak a nők...

aug. 29. 08:08
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
48%
Wade Wilson 10/10-es. Nyilván nem kezdenék vele, mert pszichopata. Fogalmam sincs amúgy, hogy ilyen külsővel hogy jutott idáig. Miben ujjára 10 nőt kaphatna, biztos szeretve volt. Valami a gyerekkorában elbaszódhatott. Talán ha nem adják örökbe, most nem itt tart.
aug. 30. 17:48
 22/27 A kérdező kommentje:

Engem is sok rossz ért az életben, igaz a szüleim neveltek fel, de 30 évesen már egyik sem él, házam is égett már ki, de én nem döntöttem a gyikosság mellett.

Pedig én egész életemben lexarást vagy megvetést kaptam a nőktől...

Mikor kigyulladt a házam, az utcán vtam, pont akkor perelt be egy hülye liba...

Vhogy értem sose sírt egy sem... pedig 2 helyen melózom, itthoni dolgaim is ellátom, hasznos tagja vagyok a társadalomnak

aug. 30. 18:03
 23/27 anonim ***** válasza:
76%
Te nyilván nem nézel ki úgy, mint Wade. 😂
aug. 30. 18:12
 24/27 anonim ***** válasza:
71%
Jól van, de Wade Wilson éveken át drogozott is keményen. Nem csak örökbe adták, hanem drogozott.
szept. 1. 10:46
 25/27 anonim válasza:
42%

Kérdező!

Ha lesz@rnak a nők annak oka van.

Ha nem vagy egy igénytelen félénk ember, és helyes is vagy akkor akadna kedvedre való.

Egyébként nem a gyilkosság miatt vagyunk oda Wade-ért, hanem mert egy jóképű szép pasi testileg-arcilag mindenhogy tökéletes.

szept. 9. 12:06
 26/27 NPeti11 ***** válasza:
65%
Ezek a nők akik oda vannak érte, egyszerűen nem normálisak!
szept. 11. 14:11
 27/27 anonim válasza:
34%

Kedves "NPeti11"

A jó pasit minden nő megnézi ahogy te is megnézel egy jó nőt.

szept. 11. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!