Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Wade Wilson helyes? Van sok pénze?
Nem tudom felfogni, hogy egy 2x gyilkosért ennyire oda vannak a nők.. érdekelne ennek a biológiai oka.
Én sokat melózom, egyedül élek saját házban és lexarnak a nők...
Nem tudtam ki ez, de rákerestem. Elég helyes arca lenne, de nagyon gagyárék a tetkói. Ami a szája körül van az pláne. Tud vonzó lenni az arctetoválas, de ez nem az, inkább kínos. Azt honnan kéne tudni hogy mennyi pénze van?
Próbáltam Ismaelre is rákeresni, de a bibliai képek mellett csak totál random fekákat ad ki a Google, úgyhogy nem tudom kiről beszélsz.
Ha már vonzó bűnözők, akkor Jeremy Meeks jó pasi. Nyilván nem sok közös témánk lenne úgyhogy ő sem kéne. De ha már a helyesség a kérdés, akkor magasan üti azt akit te kérdeztél.
Ismael egy TikTokos szélhámos akinek hetente letelik az albérlete meg úgy semmire nincs pénze és a TikTokon kéreget.
Kb 4 milliót utaltak Neki, zöme nők.
Úgy derült ki, hogy szélhámos, hogy egy élő adásban bevallotta, hogy annyi adományt kaptak, hogy a családját elvitte Egyiptomba nyaralni...
Most meg pitsogh a sok nő, hogyxát lettek baxva...
Jó, elismerem, a csákó jól csinálta, ilyen Wade Wilsonos rajongó hülye pitsák meg is érdemelték :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!