Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Wade Wilson helyes? Van sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Wade Wilson helyes? Van sok pénze?

Figyelt kérdés

Nem tudom felfogni, hogy egy 2x gyilkosért ennyire oda vannak a nők.. érdekelne ennek a biológiai oka.

Én sokat melózom, egyedül élek saját házban és lexarnak a nők...

aug. 29. 08:08
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
75%
...ezt miből szűrted le, te mélyenművelt?
aug. 29. 11:47
 12/27 A kérdező kommentje:
Abból, hogy ma a nők nem a szőke herceget várják fehér lovon, hanem Wade Wilsont várják egy Ferrarival, késsel az anyós ülésen...
aug. 29. 11:53
 13/27 anonim ***** válasza:
78%
Te aztán tudod. Csodálkozom is, hogy miért vagy ennyire népszerűtlen.
aug. 29. 11:54
 14/27 A kérdező kommentje:
Látom ezt a magyar valóságban is... csak nem ennyire szélsőséges példákban mint a Wade Wilson
aug. 29. 11:55
 15/27 anonim ***** válasza:
74%
Beteg. Ki az aki odavan érte? Nekem is rá kellett guglizni, hogy ki ez a csávó, mert ugyan nő vagyok, de fogalmam sem volt róla, hogy ki ő. Hála a jó Istennek, kivégzik. Senki sem vár egy Wade Wilsont Ferrarival, késsel az anyós ülésen. Legalábbis a normális értékrenddel rendelkező értelmes gondolkodni tudó nő az ilyet messziről kerüli. Hihetetlen, hogy milyen indokokat tudtok kitalàlni arra vonatkozóan, hogy miért nincsen nőtök. Az nem jutott eszetekbe, hogy nyomok vagytok????
aug. 29. 13:22
 16/27 A kérdező kommentje:
Jó, lehet magyarba megelégszenek a nők egy Ismaellel...
aug. 29. 13:26
 17/27 anonim ***** válasza:
72%
Igen, igen. Minden nő csúnya, gonósz és róóóóóósz, te vagy itt a meg nem értett Dzsézönmomoa, de nekünk csak a börtöntöltelék kell. Így van.
aug. 29. 13:28
 18/27 anonim ***** válasza:
0%

Van sok pénze?

Ki fogjak végezni

aug. 29. 17:00
 19/27 anonim ***** válasza:

Nem tudtam ki ez, de rákerestem. Elég helyes arca lenne, de nagyon gagyárék a tetkói. Ami a szája körül van az pláne. Tud vonzó lenni az arctetoválas, de ez nem az, inkább kínos. Azt honnan kéne tudni hogy mennyi pénze van?

Próbáltam Ismaelre is rákeresni, de a bibliai képek mellett csak totál random fekákat ad ki a Google, úgyhogy nem tudom kiről beszélsz.

Ha már vonzó bűnözők, akkor Jeremy Meeks jó pasi. Nyilván nem sok közös témánk lenne úgyhogy ő sem kéne. De ha már a helyesség a kérdés, akkor magasan üti azt akit te kérdeztél.

aug. 29. 23:32
 20/27 A kérdező kommentje:

Ismael egy TikTokos szélhámos akinek hetente letelik az albérlete meg úgy semmire nincs pénze és a TikTokon kéreget.

Kb 4 milliót utaltak Neki, zöme nők.

Úgy derült ki, hogy szélhámos, hogy egy élő adásban bevallotta, hogy annyi adományt kaptak, hogy a családját elvitte Egyiptomba nyaralni...

Most meg pitsogh a sok nő, hogyxát lettek baxva...

Jó, elismerem, a csákó jól csinálta, ilyen Wade Wilsonos rajongó hülye pitsák meg is érdemelték :D

aug. 30. 07:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!