Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lettem ribizli ri**@nc? Úgy értem az ellentéte
lettem mint ami voltam. Ez lehet azért mert túl prűd
voltam ? 19L
Figyelt kérdés
Tehát régen mas dolgok természetesek voltak nekem. Pl nagyjából 11 éves koromtól 17 éves koromig szerelmes voltam egy fiúba, és ezalatt az évek alatt hűséges voltam hozzá, úgyis hogy egy percet se voltunk együtt, mégsem érdekelt a többi fiú. Visszautasítottam mindenkit, az utcán vagy bárhol kikerültem ha férfiak jöttek a közelembe, és nem szóltam semmilyen fiúhoz mindenkivel távolságtartó és barátságtalan voltam. Aztán amióta lett menyasszonya azóta elengedtem. És eddig voltak dolgok amik kiskoromtól kezdve alap, hűség, meg hogy nem beszélgetek más férfiakkal a párom mellett, nincsenek fiú barátaim, nem mutogatom a testem senkinek, mert úgy gondoltam hogy csak a páromra és rám tartozik, és az volt a tervem hogy az első csókomat, meg mindent is majd egyetlen embernek fogok adni akivel utána öreg korunkig együtt maradunk, és ő lesz a gyerekeim apja. És hogy kb 6 évig szerettem őt, viszont elengedtem a saját érdekemben. És azóta sok csávóval beszélgettem online, de végül soha nem alakult semmi belőle, meg azóta barátkozok fiúkkal is, és hordok szebb ruhákat, viszont ettől egy elhasznált ócska magamutogató lotyónak érzem magam. Sőt tegnap meg sexchateltem egy sráccal életembe először, megmutattam a testem neki, és azóta elfogott a szégyenérzet hogy ilyen könnyen adtam magam és megmutattam és hogy mostmár így bűntudatom van. Szóval így már nem szeretnék párkapcsolatot mert már más férfi is látta a testem, és emiatt undorítónak és elhasználtnak érzem magam, pedig még szűz vagyok.
Na jó, ez az utolsó, mert már nagyon unom. Rövidre fogom:
Pontosan arról beszéltem végig, minden nyomorult válaszomban, hogy ne szégyellje magát ezek miatt! Ne legyen bűntudata, ne érezze magát rossz embernek, ne higgye, hogy ettől értéktelen lenne stb...stb...stb....stb....
aug. 29. 21:48
32/46 anonim válasza:
De te hiába írod neki akkor is úgy érzi magát!!! Nem mutogatni kell magát, hogy még rosszabbul érezze magát hanem pszichológushoz járni!!!
aug. 29. 21:50
33/46 anonim válasza:
Én is ilyen voltam 15 éves koromig. 1 fiúba voltam szerelmes vagy 5 évig, aztán elengedtem, bulizni kezdtem, flörtölgetni, bár nem volt sok 1 éjszakás kalandom, mert én már azzal megelégedtem ha tudtam hogy akarnak. 16 évesen jött az első barátom, kb 1 évig együtt voltunk, majd 18 évesen jött a második, aki a gyerekem apja lett. 5 évig voltunk együtt, senki másra rá sem néztem mellette, pedig egy alkoholista nárcisztikus gyökér volt. Mist 24 évesen egyedül nevelem a fiam, nincs időm sem energiám sem kedvem férfiakkal/párkapcsolatokkal foglalkozni és ha vissza nézek azokra az időkre mindig az jut eszembe hogy "b*szki, bárcsak jobban megéltem volna hogy fiatal és szabad vagyok!"
Szóval éld meg a fiatalságod amíg teheted, ne zárd magad kalitkába. Én is olyan romantikus lélek voltam mint te, azért tartok ott ahol tartok
aug. 29. 23:09
34/46 anonim válasza:
Igazándiból a képküldözgetés magyobb felelőtlenség, mint lefeküdni valakivel első randin.
aug. 30. 02:26
35/46 anonim válasza:
Csajszi. Úgy éled az életedet ahogyan szeretnéd. Ha rosszul érzed magadat ezek miatt,akkor legalább tudod hogy máskor nem fogsz bele menni ilyen dolgokba. Nem vagy gusztustalan.Felnőtt, hormonokat teli fiatal nő vagy..van egy egészséges határ,amit ezentúl tarts be a magad érdekében,de ne folyamatosan a múltat kergesd, már nem tudsz vele mit kezdeni. :) Ennyi idősen amennyi most te vagy,az én korosztályom is csinált bődületes hülyeségeket,ez van..visszaforgatni az időt nem lehet. 29/N
aug. 30. 07:17
36/46 anonim válasza:
15 közben meg arra bíztatjátok, hogy ne értékelje ennyire a szüzességét. :DDD te vagy az undorító meg a többi ballibsi nyomorult.
Szerintem még mindig fake a sztori, de amennyiben egy szűz lány is elgondolkozott azon, hogy amit ti mondtok, az valós lehet, és nem kéne várni házasságig, annak üzenem, hogy ezek mind boldogtalan, sikertelen emberek, akik próbálnak belehúzni pontosan abba a hibába, amit maguk is elkövettek
aug. 30. 10:20
37/46 anonim válasza:
Jól vagy? Végig azt írtam, hogy gondolja át kinek adja oda a szüzességét, kivel teszi magát nehogy pórul járjon.
aug. 30. 10:26
38/46 anonim válasza:
30 Ha csak úgy pettingelne vagy dugna egy sráccal, akkor valóban olcsó ribi lenne, de jó esetben a szexchat egy kamu snapchat fiókról történt, így nem lesz semmi következménye, továbbá fejezd be azt, hogy a srácot állítod be egy szemétnek, ugyanis a lány ugyanúgy akarta. :DDD
aug. 30. 10:28
39/46 anonim válasza:
#38🤡🤡🤡🤡🤡
Senki se írta, hogy a srác szemét. Még olvasni se tudsz.
aug. 30. 10:30
40/46 anonim válasza:
37 nem csak rád gondoltam, hanem a többi válaszolóra is. Nézd meg mondjuk a 33-ast! Még mindig zöldben áll azok után, hogy lepontoztam, pedig arról beszél egy 24 éves SZINGLI ANYUKA (0 piaci értékkel), hogy bánja, hogy nem volt több egyéjszakás kalandja 15 meg 17 évesen.
Az meg pláne röhejes, hogy egy alkoholista nárcisztikus gyökérnek szült, és még ő akar észt osztani jó meg rossz döntésekről az életben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!