Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lettem ribizli ri**@nc? Úgy értem az ellentéte lettem mint ami voltam. Ez lehet azért mert túl prűd voltam ? 19L
Figyelt kérdés
Tehát régen mas dolgok természetesek voltak nekem. Pl nagyjából 11 éves koromtól 17 éves koromig szerelmes voltam egy fiúba, és ezalatt az évek alatt hűséges voltam hozzá, úgyis hogy egy percet se voltunk együtt, mégsem érdekelt a többi fiú. Visszautasítottam mindenkit, az utcán vagy bárhol kikerültem ha férfiak jöttek a közelembe, és nem szóltam semmilyen fiúhoz mindenkivel távolságtartó és barátságtalan voltam. Aztán amióta lett menyasszonya azóta elengedtem. És eddig voltak dolgok amik kiskoromtól kezdve alap, hűség, meg hogy nem beszélgetek más férfiakkal a párom mellett, nincsenek fiú barátaim, nem mutogatom a testem senkinek, mert úgy gondoltam hogy csak a páromra és rám tartozik, és az volt a tervem hogy az első csókomat, meg mindent is majd egyetlen embernek fogok adni akivel utána öreg korunkig együtt maradunk, és ő lesz a gyerekeim apja. És hogy kb 6 évig szerettem őt, viszont elengedtem a saját érdekemben. És azóta sok csávóval beszélgettem online, de végül soha nem alakult semmi belőle, meg azóta barátkozok fiúkkal is, és hordok szebb ruhákat, viszont ettől egy elhasznált ócska magamutogató lotyónak érzem magam. Sőt tegnap meg sexchateltem egy sráccal életembe először, megmutattam a testem neki, és azóta elfogott a szégyenérzet hogy ilyen könnyen adtam magam és megmutattam és hogy mostmár így bűntudatom van. Szóval így már nem szeretnék párkapcsolatot mert már más férfi is látta a testem, és emiatt undorítónak és elhasználtnak érzem magam, pedig még szűz vagyok.aug. 29. 16:55
2/46 anonim válasza:
Dehogy pszichiáter XD
Remélem, nem tud rólad semmit a srác, kérdező, mert snapchaten is lehet menteni képet úgy, hogy nem kapsz róla értesítést.
3/46 anonim válasza:
Remélem nem voltál felismerhető a meztelen képeken. Amúgy nem vagy ribizli :D Nyugi már, ne reagálj túl apróságokat.
4/46 anonim válasza:
Vannak vagyaid ahogy mas embereknek is . Az arcod remelhetoleg nem mutattad meg.
5/46 anonim válasza:
Nem kell ehhez pszichiáter, semmi komoly baja nincs...
Kipróbáltad ezt is, és megtudtad mit érzel. Fiukent enis csináltam ilyet, Nekem se volt jó. Így tanulunk.
Nem vagy elhasznált. Csak nagyon tisztában vagy a saját értékeddel, és rá jottel, hogy nem helyénvaló hogy ezt bárki megkapja. Úgy érzed egy nagyon fontos és értékes szeletet olyan kapott meg belőled, aki nem érdemelte meg. Aki nem tett semmi nagy dolgot érte. Ezert azt érzed tudatalatt, te ennyit érsz.
Fogadd el azt, amit tettél, bocsáss.meg magadnak, és majd ha jön az ideális fiú, akkor neki adhatod magad.
6/46 anonim válasza:
Ettől még nem vagy ribizli,de jó úton haladsz affelé hogy az legyél.
7/46 anonim válasza:
Nem vagy még r!banc, de leszel ha nem fejezed be, hogy felelőtlenül, gondolkodás nélkül fiúkkal szexuális dolgokba belemész. Ki fognak használni és szenvedni fogsz mint a kutya. Én is azt mondom, hogy pszichológushoz menj mert abnormális valakit 6 évig szeretni - ez inkább nagyon rossz kötődés/rögeszme. Az csak a hab a tortán, hogy te azt hitted, hogy majd elvesz téged feleségül, boldogan éltek míg ki nem purcantok. Azért még néhány 14-16 éves lány is tisztában van vele, hogy a párkapcsolatok nem tartanak örökké, mennyi válás van és egyebek. Nagyon, de nagyon naiv is vagy. Rád fér szakember és sürgősen fejezd be, hogy te ész nélkül mutogatod magad idegen fiúknak, szexcsetelgetsz, szexelsz. A szüzességed ne add oda jöttmentnek!
8/46 anonim válasza:
Egy jó pszichológus nem ártana. Sőt, nagyon jót tenne. (A pszichiáter teljesen más tészta, ahhoz ebben az esetben nem kell menni.)
10/46 anonim válasza:
Itt nem a szexchat a legnagyobb baj.De éretlen vagy hozzá,és tényleg van valami valami mentális bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!