Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lettem ribizli ri**@nc?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lettem ribizli ri**@nc? Úgy értem az ellentéte lettem mint ami voltam. Ez lehet azért mert túl prűd voltam ? 19L

Figyelt kérdés
Tehát régen mas dolgok természetesek voltak nekem. Pl nagyjából 11 éves koromtól 17 éves koromig szerelmes voltam egy fiúba, és ezalatt az évek alatt hűséges voltam hozzá, úgyis hogy egy percet se voltunk együtt, mégsem érdekelt a többi fiú. Visszautasítottam mindenkit, az utcán vagy bárhol kikerültem ha férfiak jöttek a közelembe, és nem szóltam semmilyen fiúhoz mindenkivel távolságtartó és barátságtalan voltam. Aztán amióta lett menyasszonya azóta elengedtem. És eddig voltak dolgok amik kiskoromtól kezdve alap, hűség, meg hogy nem beszélgetek más férfiakkal a párom mellett, nincsenek fiú barátaim, nem mutogatom a testem senkinek, mert úgy gondoltam hogy csak a páromra és rám tartozik, és az volt a tervem hogy az első csókomat, meg mindent is majd egyetlen embernek fogok adni akivel utána öreg korunkig együtt maradunk, és ő lesz a gyerekeim apja. És hogy kb 6 évig szerettem őt, viszont elengedtem a saját érdekemben. És azóta sok csávóval beszélgettem online, de végül soha nem alakult semmi belőle, meg azóta barátkozok fiúkkal is, és hordok szebb ruhákat, viszont ettől egy elhasznált ócska magamutogató lotyónak érzem magam. Sőt tegnap meg sexchateltem egy sráccal életembe először, megmutattam a testem neki, és azóta elfogott a szégyenérzet hogy ilyen könnyen adtam magam és megmutattam és hogy mostmár így bűntudatom van. Szóval így már nem szeretnék párkapcsolatot mert már más férfi is látta a testem, és emiatt undorítónak és elhasználtnak érzem magam, pedig még szűz vagyok.

aug. 29. 16:55
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
64%

Te értetlen vagy, mi? Hát nem veszed észre, hogy tök befolyásolható a kérdező, egyáltalán nincs jól, pszichológusra van szüksége? Őt úgy lehet manipulálni mint a pinty! Érzelmileg zsarolni pontosabban. Elkezdi a fiú, hogy nem bírja ki, fájnak a golyói, ne szenvedtesse és még küld vagy ezer képet. Elkezdi a fiú, hogy mennyire szereti, találkozni akar vele még több képet mutat. Lehet webcamra szedi rá és akkor aztán annyi. Vagy elmegy randizni és a fiú megerőszakolja nála a lakásban mert felhívja magához. Akár lefekszik vele, egyáltalán nem lesz gyengéd és fájni fog neki. Kidobja a fiú és a kérdező szenvedhet!

Miért dumálsz képekről amikor baromira nem arra van szüksége? Áll a farkad, vagy hülye vagy????

aug. 29. 20:41
 22/46 anonim ***** válasza:
50%

Nem tudom mit szedsz, de kérek belőle. Nem veszed észre, hogy bűntudata van amiatt, hogy ,,látta más férfi is a testét", úgy érzi ,,undorító és elhasznált". Szerinted úgy lehet rajta segíteni, hogy még jól le is szidod amiért küldött pár képet valakinek? Nem sok eszed lehet... Pont azt kellene megértetni vele, hogy nincs ezzel probléma, ettől nem lesz se undorító, se elhasznált, se ribi. Ez teljesen természetes dolog, csinálja nyugodtan, de felelősségteljesen. Ennyi. Nem én vagyok itt az aki értetlen...

aug. 29. 20:47
 23/46 anonim ***** válasza:
58%

Én az óvatosságra hívom fel a figyelmet, hogy ne tegye magát idegen fiúkkal különösen ne neten! Te meg arról beszélsz, hogy ne legyen bűntudata. Az téged már nem érdekel, hogy egy fiú miatt mennyit szenvedhet!

A pszichológussal ezerszer többre megy mintha idegen fiúknak mutogatja magát. Mutogassa ha jobban lesz és olyan fiúnak akit jobban ismer!

aug. 29. 20:50
 24/46 anonim ***** válasza:
61%

Istenem... Nem fog szenvedni egy fiú miatt se. Most szenved egy fiú miatt. Szerelmi bánata van, csalódott, picit össze van zavarodva, nincs helyén az önértékelése. Kb. ennyi. Nem pszichológusra van szüksége, hanem pár jó szóra. Nem erősíteni kell benne a bűntudatod azzal, hogy eltiltod valamitől amit tett, hanem megnyugtatni, hogy nem tett semmi rosszat. Mint ahogy az sem rossz dolog ha csinosabb ruhákban jár, ettől sem lesz ribi, lotyó és semmi ilyesmi.

Értem én, hogy könnyebb pszichológushoz küldeni valakit, mint megpróbálni megérteni mit érez és segíteni neki, de nehogy már én legyek a hülye amiért én legalább megpróbálom. Neked hogyan esne ha tennél valamit ami miatt bűntudatod van, ami miatt cseszettül rosszul érzed magad, és arra még azt is mondanák, hogy ,,jaa igen, ne tedd, elcseszted"! Főleg ha olyan dologról van szó, amit finoman fogalmazva is túlreagál, mert semmi rosszat nem tett! Empátia tudod... szerintem próbáld fejleszteni!

aug. 29. 21:01
 25/46 anonim ***** válasza:
70%

De hol írtam én értetlen, hogy soha a büdös életben ne mutogassa magát? Annyit írtam, hogy ne most amikor SÉRÜLÉKENY/MANIPULÁLHATÓ! Először pszichológushoz menjen és ha majd segít neki abban, hogy elengedje a fiút akit HELYETTESÍTENI akar más fiúkkal, meg abban, hogy ne szégyellje magát akkor majd ismerkedjen. Ha azután mutogatja magát olyannak aki bejön neki, vagy egy kicsit ismeri azzal semmi probléma nincs. Pont az, hogy nincs túl azon a fiún, tele volt reményekkel vele kapcsolatban és most azért szégyelli magát. Előbb a fiún kell teljesen túllépni és aztán a szégyenlősséggel valamit kezdeni.

Egyébként meg lehet azt képmutatás nélkül is!

Elkezd randizni ha jobban lesz és majd a párjának mutogatják egymást! Nem csak ő mindenféle perverz fiúnak/férfinak!

aug. 29. 21:06
 26/46 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem nem kell ennyire felfújni a dolgot, elvégre nem tett semmi rosszat a kérdező. Az viszont tény, hogy amikor magad alatt vagy akkor kerülni kell az ismerkedést, főleg akkor, hogyha nő vagy, mert ilyenkor nagyon nagyon szeretnek rádmenni az ilyen ragadozó állatok akik arra utaznak, hogy hátha ki tudják használni azt, hogy sérülékeny vagy.
aug. 29. 21:09
 27/46 anonim ***** válasza:
50%

Fogalmam nincs, mivel nem nyilvános a neved, de ha a 13-as és 15-ös válasz is a tiéd, akkor azokban írtad. :D

De mindegy, nem igazán érdekel. Látom nagyon ideges vagy, nem szeretném ha szívinfarktust kapnál miattam. Nyugodj meg! :D

aug. 29. 21:13
 28/46 anonim ***** válasza:
66%

Nem kapok szívinfarktust csak nem szeretném, hogy te rád hallgatna amikor nagyon törékeny állapotban van. Nincs baj azzal ha valaki elküld képeket magáról arc nélkül és élvezi az egészet, de egy lánynak aki nincs túl egy fiún nem való ilyesmi. Képzeld el magad a helyébe:

11 éves korod óta szerelmes vagy valakibe 6 évig aki mással van. Róla álmodoztál nagyon sokáig, esküvőtől fogva gyerekig, hogy ő lesz az egyetlen nő az életedben és, hogy kiheverd más nőnek mutogatod magad. Te nem szégyellnéd magad, hogy milyen könnyen "adtad" oda a tested másnak amit a szerelmednek szántál évekig? Az nem megoldás amikor igen szerelmi bánata van, hogy másnak mutogatja magát. A 6 évet nem hiszem, hogy ki tudja heverni egyedül azért írtam mint más a pszichológust.

Pontosan, hogy empátia van bennem és előre gondolkodok mert tudom, hogy nem fogja magát jobban érezni hiába mutogatná magát akár még 10 fiúnak is akik egyáltalán nem zsarolnák. Kétségtelenül tele van a net, világ perverz fiúkkal akik seperc alatt átvágnák és nemhogy ő 19 évesen szüzen, de még 45 éves nő se érdemelné meg. Te csak időszakos megoldást javasolsz, a felszínt kapargatod. Lehet, hogy jó szándék vezérel, de nem fog jól el sülni tuti ha rád hallgat.

aug. 29. 21:24
 29/46 anonim ***** válasza:
50%

Gyerekszerelem, könyörgööööm!! Nem kell mindennel pszichológushoz rohanni! XD Ne csináljuk már! :D Egy szóval se mondtam, hogy terápiás célzattal küldözgessen képeket magáról random embereknek. Egyszerűen szerettem volna megnyugtatni, hogy semmi olyat nem tett, ami bűn lenne, ami miatt rosszul kellene éreznie magát, ami miatt ribiként, lotyóként kellene gondolnia magára, ami miatt undorodnia kéne magától.

Túlgondolod a helyzetet nagyon. Azzal nem segítesz rajta, hogy pszichológushoz küldöd, azzal segítesz rajta ha megértetsz vele alapvető dolgokat, amiket a kora, tapasztalatlansága, csalódottsága, szerelmi bánata, alacsony önértékelése miatt nem ért vagy félreért.

Pontosan ezért is hoztam fel a ruhákat is egyik válaszomban. Az is teljesen okés dolog. Öltözzön csak csinosan, ahogy szeretne. Érezze magát jól a bőrében és ne érezze magát ettől lotyónak, vagy magamutogatónak, mert nem az!

aug. 29. 21:34
 30/46 anonim ***** válasza:
91%

Elsiklasz még mindig a lényeg felett: ő nem szégyenlős hanem szégyelli magát, hogy a testét amit a fiúnak akart odaadni "örökre", amit becsben óvott - takargatta magát, hogy más ne tudja stírölni - azt megmutatta más fiúnak! Ha élőben történt volna a magamutogatás, vagy akár petting, szex a fiúval akkor is olcsó ribinek érezné magát mert a szerelmének szánta! Emiatt szükséges pszichológus. Hiábavalóan ismerkedik, szexel, maszturbál, mutogatja magát a szégyent nem fogja tudni lemosni magáról!

Szélsőséges példa, de olyan mintha megerőszakolta volna őt valaki és ő érzi magát ribinek, szégyenteljesen pedig nem tehetne róla.

Igazság szerint saját magát erőszakolta rá, hogy majd mással elfeledje a szerelmét!

Te meg arról beszélsz, hogy csinálja tovább hiszen egykettőre túl lehet lépni 6 éves viszonzatlan szerelmen!

Nem, nem fog rajta segíteni.

Úgy meg pláne ha kifog valamilyen szemetet aki ráveszi különböző dolgokra, vagy még rosszabb lenne a szcenárió!

aug. 29. 21:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!