Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lettem ribizli ri**@nc?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lettem ribizli ri**@nc? Úgy értem az ellentéte lettem mint ami voltam. Ez lehet azért mert túl prűd voltam ? 19L

Figyelt kérdés
Tehát régen mas dolgok természetesek voltak nekem. Pl nagyjából 11 éves koromtól 17 éves koromig szerelmes voltam egy fiúba, és ezalatt az évek alatt hűséges voltam hozzá, úgyis hogy egy percet se voltunk együtt, mégsem érdekelt a többi fiú. Visszautasítottam mindenkit, az utcán vagy bárhol kikerültem ha férfiak jöttek a közelembe, és nem szóltam semmilyen fiúhoz mindenkivel távolságtartó és barátságtalan voltam. Aztán amióta lett menyasszonya azóta elengedtem. És eddig voltak dolgok amik kiskoromtól kezdve alap, hűség, meg hogy nem beszélgetek más férfiakkal a párom mellett, nincsenek fiú barátaim, nem mutogatom a testem senkinek, mert úgy gondoltam hogy csak a páromra és rám tartozik, és az volt a tervem hogy az első csókomat, meg mindent is majd egyetlen embernek fogok adni akivel utána öreg korunkig együtt maradunk, és ő lesz a gyerekeim apja. És hogy kb 6 évig szerettem őt, viszont elengedtem a saját érdekemben. És azóta sok csávóval beszélgettem online, de végül soha nem alakult semmi belőle, meg azóta barátkozok fiúkkal is, és hordok szebb ruhákat, viszont ettől egy elhasznált ócska magamutogató lotyónak érzem magam. Sőt tegnap meg sexchateltem egy sráccal életembe először, megmutattam a testem neki, és azóta elfogott a szégyenérzet hogy ilyen könnyen adtam magam és megmutattam és hogy mostmár így bűntudatom van. Szóval így már nem szeretnék párkapcsolatot mert már más férfi is látta a testem, és emiatt undorítónak és elhasználtnak érzem magam, pedig még szűz vagyok.

aug. 29. 16:55
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
79%
Az a baj, hogy rettenetesen naiv vagy, agyilag egy 12 éves kislány szintjén vagy 19 évesen. Ebből sok problémád lesz az életben, ezt most megjósolom. Túlmisztifikálod a szexualitás kérdését és a szüzesség és házasság témáját, a férfiakhoz való viszonyod. Ezért keveredsz ilyen szituációkba, hogy vadidegennek mutogatod a meztelen tested, istenem. Fognak még téged kamerázni is szex közben, mert még így neten keresztül, látatlanul is érződik mennyire ostoba vagy. Azt meg garantálom, hogy jó pár hapsi ki fog használni mire észbe kapsz és leesik a tantusz, hogy nem egészen úgy működik a világ, amit a kis gyerekes agyadban elképzelsz.
aug. 29. 18:35
 12/46 anonim ***** válasza:
62%

Nem pszichiáterre, hanem pszichológusra van szüksége a kérdezőnek.

Nagyon mély, erős szorongások dolgoznak benned kérdező, amikkel egyedül nem fogsz tudni megküzdeni. Az ismerkedésre, szexre vonatkozó vágy természetes, ösztönös érzés, teljesen természetes. Csak közben szorongsz mert valami bűnös dolognak tartod.

aug. 29. 18:43
 13/46 anonim ***** válasza:
43%

Az rendben van, hogy mutogassa magát és bármikor felrakhatják netre?

aug. 29. 18:48
 14/46 anonim ***** válasza:
38%

Inkább rakjanak fel a netre a puncijáról vagy a melléről készült közeli képeket, amik alapján beazonosíthatatlan, mint egy teljes testes, ruhás képet amin látszik az arca...

Nincs azzal gond ha pucér képet küldözget, csak lehetőleg csinálja felelősségteljesen. Ne legyen beazonosítható és arcról se küldjön külön képet! Ha ezt megteszi, akkor a nyilvános instájára feltöltött képei nagyobb veszélyt jelentenek rá, mint a privátban küldött meztelen képek.

aug. 29. 18:54
 15/46 anonim ***** válasza:
54%

Persze, hogy oké küldözgetni meztelen, puncis, melles képeket a férfiaknak hiszen alig várják, hogy verjék rájuk. Undorító még bele gondolni is.

aug. 29. 20:03
 16/46 anonim ***** válasza:
Ez tökugyanaz az íráskép és elmebaj mint a "betegen kiszolgálom a pasim" mese...
aug. 29. 20:09
 17/46 anonim ***** válasza:
69%

Önként szexchatelt egy sráccal és gondolom kölcsönösen küldözgettek egymásnak képet és izgatták fel egymást. Mégis mit kellett volna közben csinálnia a srácnak - és nyilván a lánynak is - sakkozni vagy mi? :D Nem értem miért is akkora probléma ez bárkinek. Két felnőtt ember azt ír és azt küldözget egymásnak amit akar.

Ettől nem lesz a kérdező magamutogató lotyó. A srác se lesz perverz állat. Nem értem miért kell ennyire prűdnek lennie egyeseknek. :D Képzeljétek, néha az emberek nemcsak írásban, de élőben, személyesen is összerakják amijük van és valami szexnek nevezett gusztustalan dolgot művelnek. Hát őrület hová fajul ez a világ, tényleg! :D

aug. 29. 20:11
 18/46 anonim ***** válasza:

Az legalább néha reagál valamit.

Ez meg semmit se...

aug. 29. 20:18
 19/46 anonim ***** válasza:

Csak az a baj, hogy nem ismeri még egy kicsit se a másikat és nem tudja mikor élne vele vissza. Ha meg olyan butus hagyná magát zsarolni. Mutogassák magukat, masztizzanak simán, de ne tök idegen fiúkkal csinálja!

aug. 29. 20:27
 20/46 anonim ***** válasza:
40%

De pont ezért emeltem ki, hogy ne legyen beazonosítható a képen és az arcáról meg főleg ne küldjön. Így hogyan tudna vele visszaélni bárki? :D Azért ez az, ami borzasztó nagy különbség! Azok a lányok, akiknek ilyenből problémájuk lett és borzasztóan végződött a történetük, pont ott hibáztak, hogy rajta volt az arcuk is a képen. Nem hiszek a tiltásban, úgyis csinálni fogja/fogják, és ha már csinálja, akkor csinálja óvatosan, hogy ne érhesse baj! Csináljon közeli képet, ne látszódjon semmi a szobájából, ha van anyajegye, tetoválása, bármi, az se látszódjon és senki nem fogja tudni ki van a képen, így visszaélni se fog tudni vele.

aug. 29. 20:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!