Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lettem ribizli ri**@nc? Úgy értem az ellentéte lettem mint ami voltam. Ez lehet azért mert túl prűd voltam ? 19L
Nem pszichiáterre, hanem pszichológusra van szüksége a kérdezőnek.
Nagyon mély, erős szorongások dolgoznak benned kérdező, amikkel egyedül nem fogsz tudni megküzdeni. Az ismerkedésre, szexre vonatkozó vágy természetes, ösztönös érzés, teljesen természetes. Csak közben szorongsz mert valami bűnös dolognak tartod.
Az rendben van, hogy mutogassa magát és bármikor felrakhatják netre?
Inkább rakjanak fel a netre a puncijáról vagy a melléről készült közeli képeket, amik alapján beazonosíthatatlan, mint egy teljes testes, ruhás képet amin látszik az arca...
Nincs azzal gond ha pucér képet küldözget, csak lehetőleg csinálja felelősségteljesen. Ne legyen beazonosítható és arcról se küldjön külön képet! Ha ezt megteszi, akkor a nyilvános instájára feltöltött képei nagyobb veszélyt jelentenek rá, mint a privátban küldött meztelen képek.
Persze, hogy oké küldözgetni meztelen, puncis, melles képeket a férfiaknak hiszen alig várják, hogy verjék rájuk. Undorító még bele gondolni is.
Önként szexchatelt egy sráccal és gondolom kölcsönösen küldözgettek egymásnak képet és izgatták fel egymást. Mégis mit kellett volna közben csinálnia a srácnak - és nyilván a lánynak is - sakkozni vagy mi? :D Nem értem miért is akkora probléma ez bárkinek. Két felnőtt ember azt ír és azt küldözget egymásnak amit akar.
Ettől nem lesz a kérdező magamutogató lotyó. A srác se lesz perverz állat. Nem értem miért kell ennyire prűdnek lennie egyeseknek. :D Képzeljétek, néha az emberek nemcsak írásban, de élőben, személyesen is összerakják amijük van és valami szexnek nevezett gusztustalan dolgot művelnek. Hát őrület hová fajul ez a világ, tényleg! :D
Az legalább néha reagál valamit.
Ez meg semmit se...
Csak az a baj, hogy nem ismeri még egy kicsit se a másikat és nem tudja mikor élne vele vissza. Ha meg olyan butus hagyná magát zsarolni. Mutogassák magukat, masztizzanak simán, de ne tök idegen fiúkkal csinálja!
De pont ezért emeltem ki, hogy ne legyen beazonosítható a képen és az arcáról meg főleg ne küldjön. Így hogyan tudna vele visszaélni bárki? :D Azért ez az, ami borzasztó nagy különbség! Azok a lányok, akiknek ilyenből problémájuk lett és borzasztóan végződött a történetük, pont ott hibáztak, hogy rajta volt az arcuk is a képen. Nem hiszek a tiltásban, úgyis csinálni fogja/fogják, és ha már csinálja, akkor csinálja óvatosan, hogy ne érhesse baj! Csináljon közeli képet, ne látszódjon semmi a szobájából, ha van anyajegye, tetoválása, bármi, az se látszódjon és senki nem fogja tudni ki van a képen, így visszaélni se fog tudni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!