Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi minden igaz, a Nyugat-Európában jelenleg lévő "nőbőség"-ből, az ukrán-orosz háború miatt?
Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő egyik youtube videóban azt mondta, csak Bécsben 100 ezer ukrán nő van. Mondom.. azta, 100 ezer plusz nő egy 1,8 milliós városban azért számottevő. Persze csak ha ez igaz.
Németországból is olyasmit hallani, olvastam olyan cikket is, hogy német feminista nők vettek magukhoz ukrán nőket a saját lakásukba, kifejezetten azért, hogy nehogy incelekhez kerüljenek. Tehát ott ilyen szinten megy a háborúskodás, hiába ahol jó az élet ott az embereknek nincs más gondjuk, mint egymással civakodni. De ez is csak egy hír, ezt is csak olvastam, vagy igaz vagy nem.
Aki kint van, vagy aki tájékozottabb, az meg tudná erősíteni ezt vagy megcáfolni, miszerint jelentősen jobb a férfiak csajozási lehetősége Nyugaton a sok ukrán nőtől?
Ez itthon is tendencia azért.
Ahol dolgoztam ott kB 500 ukránt alkalmazzák.
Nagyjából fele fele volt a nemi arány, sokuk párok voltak.
Aztán jött 22 és rengeteg pali hazament katonának.
Aztán férfi már át se jöhetett a határon, ezért a helyükre is csajok jöttek.
Viszont ausztriához képest lényegi különbség hogy a cicababa uki csajok csak ideig óráig vannak itt. Nem akarnak magyarok lenni véletlenül se. Ezért is nem tanulnak meg 1 szót se magyarul. Meg valahogy úgy néznek a magyarokra, mint ahogy mi néztünk a románokra 20 éve. Az is meglepő, hogy sokuk diplomás felsőfokú végzettségű.
Szóval elvégzik a betanított munkát lelkesen , de nah. Nem ez az álmuk diplomával. Főleg nem egy Ukrajna ellenes politikát folytató Putyint támogató országban. Kivannak ettől.
Szóval aki kapható volt közülük azok a nem olyan szépek, több gyerekesek.
Az ukrán (és egyébként ugyanúgy az orosz) nők is más mentalitás. Náluk még erősebb az a szál, hogy a férfinak szava van, a nő meg inkább marad a fakanálnál.
De ez nem ellentételezés nélküli, a férfiak keményen el is kell tartsák a nőt, sokat ajándékoznak is, vrágot is gyakran stb.
Egy ukrán, orosz nő ezt ugyanúgy el fogja várni egy magyartól, némettől, osztráktól (bár, az osztrák is német valójában...).
Szóval, egy ilyen nőnél például szóba se jöhet, hogy egy párkapcsolatban felezzük a költségeket, egy étteremben felesben fizetünk vagy egy nyaralásba beleadjon. És el fogja várni az ajándékokat, a virágot. Ők sokkal anyagiasabbak, és ami még érdekes, hogy többet is tűrnek, ha például a férfinak több pénze.
Ők egy kicsit más világ, az „európai” férfiak nem ehhez vannak már szokva manapság. És bár egyre több „európai” férfi fordul a kelet-európai nők felé, mert bennük még látják a NŐT, szemben a nyugati nőkkel, akik már férfibbak a férfiaknál, de mégis azon bukik el a dolog hogy azzal, hogy a kelet-európai nők még NŐK, nemcsak az áldás jár, hogy mos-főz-takarít, hanem ő bizony ezért cserébe követel is. Eltartás, ajándékok stb.
Én tanultam kint Oroszországban és egy március 8-án (nőnap) az utcán, a metróban kb. minden második férfi hatalmas csokrokkal, virágokkal járt.
Magyarországon 1-2 embert látsz virággal nőnapon, az is valami szottyadt rózsaszál leginkább.
Szóval, Magyarországra is igaz, hogy egyfajta vágyakozással tekintenek a férfiak a kelet-európai nőkre, de amint felmerül, hogy ennek van egy kellemetlenebb oldala is, már nem olyan vonzó a dolog.
Ukrán nő vagyok, a férjem után jöttem ki Magyarországra. A legtöbb nő ismerősöm szintén a férjével jött, vagy a férje után. Sok cigány nő is jött 5-7 gyerekkel, a "pinz" miatt.
Meg nem mindegy Ukrajna melyik megyéjéből van az a nő. Eleinte a lepukkant megyékből menekültek mert nekik nem volt mint veszíteni, igénytelen, italozó, alacsony iskolázottsággal rendelkezők. Ők az EU-ban sem lesznel pedáns feleségek.
A fele rokonság Németországban van, ott volt igény a rendes, csinos nőkre, akik hajlandóak voltak tanulni németül. A német férfiaknak nem volt akadály a gyerek sem.
A férjem munkájából kifolyólag több országban is voltunk 1-2 hónapot. Nem mondanám, hogy annyira sok a szabad ukrán nő, nem jelentenek konkurenciát a helyi hölgyeknek.
Én több ukrán csoportban benne vagyok, nagyon ritka a társkereső nő. Statisztikát nem tudok pontosat. Csak az ismerőseimről írtam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!