Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 40-es nők szerint tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-es nők szerint tényleg igénytelenek és csúnyák a korukbeli férfiak?

Figyelt kérdés

aug. 27. 07:40
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
38. nem kell senkit sem szeretni, nyugodtan gyűlölheted is őket, vagy szekálhatod, méltatlankodhatsz, hogy a faxba hagyta el ennyire el magát, hát hogy képzeli?
aug. 30. 14:21
 42/50 anonim ***** válasza:
56%

"Ápoltságról, tisztaságról, egy általános karbantartottságról és normális, nem elhízott testalkatról volt szó, semmi másról. Szerintem ez tök alap szint, és még óriási plusz energiákat sem igényel."

Depressziósan? Az szuper, hogy téged semmi nem tudott azzá tenni, de más nem ennyire atomellenálló. És nem kell azzal jönni, hogy kezeltesse magát. Tudjuk, mit jelent ez a magyar valóságban és mennyire hatékony. Több kárt okoznak neki, mint hasznot. Annál bármi, még egy kis alap alá csúszott ápoltsági szint is jobb.

aug. 30. 14:45
 43/50 anonim ***** válasza:
0%
Azért ne vicceljünk már, hogy a 40+ korosztály nagy része depressziós... elég durva ezt így kijelenteni.
aug. 30. 14:54
 44/50 anonim ***** válasza:
50%
Durva? Elnézést, de te hol élsz? Nagyon rosszul vannak az emberek. Csak van, aki még képes ezt elrejteni, van, aki már nem, mert az ehhez szükséges energiamennyiség is fontosabb dolgokra kell. Mondjuk hogy reggel ki tudjon kelni az ágyból, el tudjon indulni és végig tudja csinálni a napot valahogy, ne rúgják ki, ne veszítsen el mindent...
aug. 30. 15:10
 45/50 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem ez nagyon erős túlzás. Tudom, hogy vannak gondok a magyarok mentális állapotával, de azért az, hogy a 40 felettiek tetemes része konkrétan depressziós, közel sem igaz. Szenvedni, panaszkodni, sajnálni magát imád a magyar, de ez nem egyenlő a depresszióval. Az teljesen más, és a depressziós emberen pont nem látod sokszor, hogy az lenne.
aug. 30. 15:16
 46/50 anonim ***** válasza:
100%
43. Én pl. depressziós vagyok, holott ezt senki nem látja.
aug. 30. 15:17
 47/50 anonim ***** válasza:
88%

45.De, az emberek elég nagy része depressziós, és a kor előrehaladtával egyre csak nő a számuk, azért van az, hogy látsz nagyon idős embeket csak ülnek a buszon kifejézestelen arccal néznek maguk elé, mint valami zombi, fiatal korukban biztos, hogy nem ilyenek voltak, hanem sajnos ilyenekké váltak. Nálam harmincas éveim elején elpattant valami, toxikus kapcsolat miatt, nagyon sok idő kellett mire ismét magamra találtam.

Meg aztán az anyagi dolgokon kívül majdnem mindenhol jelen van egy "kedves" vérszívó, férj, feleség, anyós, főnök stb aki még jobban segít lehúzni az embert egyre mélyebben. Egy szó mint száz, röviden a mentális egészség összefüggésben van a kinézettel is hs tetszik ha nem. Nem csak igénytelenség, kényelmesség lehet az elhanyagoltság oka.

aug. 30. 16:14
 48/50 anonim ***** válasza:
67%
Hát... oké. Én nagyon nem így élem meg az életet (nem vagyok még 40, de közel járok), pedig én sem aranykanállal a seggemben születtem, és most sem mondanám közel sem gondtalannak az életemet. Mégis, magam körül sem depressziós emberek tömkelegét látom. Valahogy kicsit úgy érzem, hogy ez az "azért hanyagolják el magukat az emberek, mert depressziósak" olyan, mint amikor minden kövér ember azzal takarózik, hogy pajzsmirigyes. Holott ez elég kis százalékukra igaz.
aug. 30. 16:21
 49/50 anonim ***** válasza:
100%
47. Igazat kell adjak. Anno én is boldog emberként éltem, tele célokkal, reménnyel. Aztán pont a párkapcsolatok tettek tönkre, ma már teljesen be vagyok zárkózva, igazából nem érdekel semmi.
aug. 30. 16:36
 50/50 Barito ***** válasza:
29, igazad van.
aug. 30. 18:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!