Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 40-es nők szerint tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-es nők szerint tényleg igénytelenek és csúnyák a korukbeli férfiak?

Figyelt kérdés

aug. 27. 07:40
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
74%
30. Azért olyan sok koszlidércet nem lát az ember, maradjunk már annyiban! A 40-50 év meg gyárilag már nem az ismerkedés, a duzzadó energia és a szépség időszaka. Arra ott vannak a 20-as évek. Elhiszem hogy kiábrándító hogy a 4050 éves emberek már nem a szexuális vágyak netovábbja, de maga az alany, a szintén 40-50 éves nézelődő sem az. Az átlagember meg nem retkes, koszos, büdös. Imádom ezt az oldalt, itt mindenki a szélsőségeket akarja beállítani minden naposnak! 😂
aug. 30. 10:28
 32/50 anonim ***** válasza:
0%
Az átlag ember nem igénytelen? Minden második emberen legalább +20-30 kg, zsíros, ápolatlan haj, rossz fogak, nőknél pistike frizura, férfiaknál "sörhas", egy-két besárgult, gombás lábköröm, teljesen random ruhák, amik nem állnak sehogy se... szerintem rém igénytelen a 40-50-es korosztály minimum fele.
aug. 30. 10:34
 33/50 anonim ***** válasza:
79%
Én 49 vagyok, FÉRFI(!), sportos, nem büdös hanem ápolt, a fogaim megvannak, nincs cigi, pia, drog. Alkalomnak megfelelő ruházat. A környezetemben is hasonló embereket látok. Bizonyára vannak igénytelenek is, de szerintem mindenki a saját szintjét látja meg először. 🙂
aug. 30. 11:15
 34/50 anonim ***** válasza:
72%
30: Csodaklassz vagy, örülünk neki! Másnak viszont nem akkora sem a lelki, sem a fizikai teherbírása, mint egy bivalynak. Tök igaza van 29-esnek, sokan örülnek, ha élnek. Vagy már annak sem örülnek, csak muszáj, mert van gyerek vagy segítségre szoruló szülő, akit nem hagyhatnak magára.
aug. 30. 11:22
 35/50 anonim ***** válasza:
Jaj de kis cuki vagy, hogy egyből burkoltan leigénytelenezel :D Biztos azért viszolygok ezektől, mert én is ilyen vagyok, logikus :D Szűken nézve a környezetemben én is igényes embereket látok, mert nyilván nem fogok olyanokkal közelebbi ismeretségeket kötni, akiket gusztustalannak tartok már ránézésre is. De hát menj ki az utcára Budapesten pl., és nézz körbe random. Fogsz látni bőven olyanokat, amilyeneket leírtam. Vidéken még rosszabb az arány.
aug. 30. 11:24
 36/50 anonim ***** válasza:
76%

35. Most komolyan! 40-50 éves emberektől mit vársz? Ez már régen nem a társkeresési időszak! Itt már nem alap a feszesség, a szexiség.

Az országunk 80-90%-a paraszt. Ízléstelen paraszt, sőt társas kapcsolatra alkalmatlan paraszt. A nagy agyonszolitott, széttetovált combok, műköröm, nagypofa mióta igényes? Vagy a szétcuccozott, agyongyúrt test, tetkó, kopasz fej, szerbiából behozott kamus hugo boss, meg 200 ezres jordan. Ez mitől igényesség? Az igényesség született dolig, nem felvett. A paraszt az paraszt marad, a lakótelepek nagyrésze tanyáról 50-60 éve betelepített parasztokból állnak. Belőlük lettek a lusta, igénytelen telepi prolik. Az igényesség csírája nélkül. Se szellemi, se érzelmi, se mentális, se testi. Követik ami a média eléjük rak. Liter parfüm/hét se nagy igényszintet mutat.

aug. 30. 11:33
 37/50 anonim ***** válasza:
86%

Én nem ítélkezem. Pár éve vonaton megismertem egy 50-es hölgyet, szóba elegyedtük, bár őszintén előtte nem tett túl jó benyomást... hát mit ne mondjak, jelentős túlsúly, hiányzó fogak, szakadt, kikopott ruha, majd elmesélet az élettörténetét.

Menden előítelet megváltozott bennem, majdnem sírtam ahogy hallgattam. Nem én nem ítélkezem, mert sosem tudhatod, hogy kivel mi történt, ítelkezni a legkönnyebb.

aug. 30. 11:36
 38/50 anonim ***** válasza:

37. Milyen érdekes, mi? Ne ítélkezzünk? Ugyan már! Itt a gyk- se megy más! Lúzer, incel, idióta, igénytelen, krva, gyökér.

Ez az oldal a tömény ítélkezés és a rosszindulat koronázatlan helye. Na meg az előíteleté!

Egyébként miért baj az ítélkezés? Ha valakit ledarált az élet,azt most már szeretni kell?

aug. 30. 12:29
 39/50 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy szót nem írtam tökéletes, szexi testekről meg feszességről, de tetkóról, műkörömről, kamu márkás cuccokról sem. Ápoltságról, tisztaságról, egy általános karbantartottságról és normális, nem elhízott testalkatról volt szó, semmi másról. Szerintem ez tök alap szint, és még óriási plusz energiákat sem igényel. Ha már ez is túl sok egy átlag negyvenesnek, akkor igen, biztos nekem van olyan tűrőképességem, mint egy bivalynak.
aug. 30. 12:52
 40/50 anonim ***** válasza:
100%
#38 Mert te sem sőt senki nem tökéletes amúgy mindenki felett lehetne ítéletet mondani mindenkinek vannak hibái.
aug. 30. 13:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!