Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 40-es nők szerint tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-es nők szerint tényleg igénytelenek és csúnyák a korukbeli férfiak?

Figyelt kérdés

aug. 27. 07:40
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
73%

40-es férfiként nyilván a 40-es nőket nézem, ezért nem véleményezném külön a férfiakat, de szerintem mindkét nemnél a többség már elengedi magát ebben a korban.

Sajnos, ezért én is csak nagyon ritkán találkozom olyan 40-es nővel, aki figyel magára és sportol is valamit ahogy én is teszem.

aug. 27. 09:48
 12/50 anonim ***** válasza:
72%

10 ha egy munkanap utan elmegyek hozzad valszeg nalam is koszos lenne a pamacs. 😄

Na nem az igenytelensegem miatt hanem meet a munkam nagyresze kit a termeszetben vagy a lakott telepolesen van. Igy 9 ora alatt siman teli lesz az arcom porral.

Ettol meg reggel este apolom az arcom. De munkaidoban pl kint vilagvegen se viz se szappan h legalabb megmossam.

aug. 27. 09:58
 13/50 anonim ***** válasza:
72%

Sok ember ha megvan a parkapcsolat akkor belelustul. Mar nem hajta a not mert megvan.

Keves az aki tovabra is figyel magara. A gyuras nem az ha mellette sorhasa van 😀.

Szerencsere eleg sok 40+ pasit ismerek akik odafigyelnek.

aug. 27. 10:00
 14/50 anonim ***** válasza:
49%

11. Ez így van, de a gyk-n kötelező fikázni a férfiakat. Itt a siker bűn, az itteni embereket a pozitív dolgok irritálják.

Itt az a menő aki nem akar gyereket, nem akar családot, aki fikázza a másik nemet, ha valaki a sikereiről ír azt le kell pontozni.

Ennél a kérdésnél az a helyes válasz, hogy igen, minden 40-es férfi igénytelen, minden 40&es nő szuper dögös, szeximádó, aranyos kis tündér.

A bónusz felpontozás azért jár, ha odaírod hogy ismersz ilyen dögös nőt, aki szenved az igénytelen 40-es pasijától. Ha még leírod hogy mindenhol ez van, akkor garantált a siker!

aug. 27. 10:04
 15/50 anonim ***** válasza:
32%
#14 egyetértek itt csak a nőknek lehet igaza meg ők sosem lehetnek hibásak semmiben és tökéletesek.
aug. 27. 10:12
 16/50 anonim ***** válasza:
67%
Én 30-as éveim közepén járó nőként azt látom, hogy ugyan messze nem mind igénytelen, de 40+-os férfiak között arányaival látványosan több az igénytelen ember. Szerintem ez volt az utolsó korosztály, amit még tömegesebben úgy neveltek otthon, hogy "neked nem kell foglalkoznod a külsőddel, mert a nő a szebbik nem", "elég, ha nem vagy az agresszív típusú alkoholfüggő és nem versz nőt, ill. van munkád", "a test-, arc-, hajápolás az b...is", "a férfi elég, ha egy fokkal szebb az ördögnél". Ezért van annyival több burjánzó orr-fülszőrű, rendezetlen fogsorú, smirgliszerűen érdes, hámló bőrű férfi, mint nő. Meg ez még egy olyan korosztály, ahol nem ritka, főleg férfiban az alkoholfüggőség és a cigifüggőség, és annak is bizony van hatása a külsőre (kivörösödött arc, felpuffadt arc, elsárgult arc, büdös lehelet, sárga fogak, sörhas). Míg a nőktől úgy en bloc el van várva az igényesség, már a mindennapi életben is, random emberek részéről, nemhogy párkapcsolatban. Már fujjognak, undorkodnak egy nőn azért vadidegen emberek, mert előnytelen hosszú és fazonú szoknyát választott, van rajta egy pici szőr, ritkás a haja, van rajta pár kiló plusz... komolyan csövest hallottam azt kommentálni, hogy ilyen kucu lábakhoz miért vett fel ceruzaszoknyát a mellette elmenő kosztümös nő, ellenben a melegben kigombolt ingben buszra felszálló elfolyó hájas pasinak senki nem merne bepofázni.
aug. 27. 10:38
 17/50 anonim ***** válasza:
88%
Megint általánosítás. Minden korosztályban van top és elhanyagolt ember.
aug. 27. 10:54
 18/50 anonim ***** válasza:
85%

Lehet én mozgok más körökben, de rengeteg jól kinéző 40-50 fölötti nőt és férfit ismerek.Igaz, hogy 20 éve rendszeresen sportolok, így nagyon sok embert ismerek a sport világából, és nyilván a mozgás és az életmód sokat számít.

Másképp fog kinézni az a negyvenes aki évtizedek óta dohányzik, iszik szoláriumozik, mint aki nem él ezekkel.

Szerintem minden korosztályban van elhanyagolt és magára adó ember, csak nyilván ahogy telik az idő egyre jobban látszik az életvitel az emberen.

Meg ugye az idő mindenkinél teszi a dolgát...

aug. 27. 12:18
 19/50 anonim ***** válasza:
Szerintem kezet foghatnak a korukbeliekkel
aug. 27. 12:25
 20/50 anonim ***** válasza:
29%

16. Én pont fordítva látom. Mivel a pasiknak kell ezerrel pörpögni a nők kegyeiért, így nézd meg hogy mennyi a sportos pasi. 16-60-ig. Vagy menj el egy konditerembe, olyan 80-20 az arány a férfiak javára. Aztán nézzük a dolgokat tovább. 40 felett már a nők is keményen híznak, megereszkednek. Ez meg igen csak látszik a többségen.

Nekem mint 40-es sportos férfinek nem attól igényes egy nő, hogy parfüm, fodrász, kozmetika, tetoválás, ruházkodás. Hanem attól hogy törődik a testével, nem zabál be mindenféle hulladék kaját, nem iszik, nem dohányzik, ellenben sportol. Nos, tényleg annyival van több negyvenes jó nő? Kétlem.

aug. 27. 12:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!