Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők többsége miért ilyen kupis?
Szokás szerint, a jelenlévők mindig kivételek, akiknek maximális tisztelet, de...
Lehet, hogy csak én vonzom az ilyen típust, de 30-35 körül én még nem találkoztam olyan nővel, aki magán kívül a környezetére is igényes lenne.
Nem steril, múzeumi rendről van szó, de kupis, koszos lakásokkal szembesültem, ahol ha takarítva is van, az is olyan, hogy csak ott, ahol a papok táncolnak. Nem vagyok kekec, nem a hűtő tetejét nézegetem, de botrány, hogy a mai nők többsége milyen koszos, igénytelen a lakásra/házra ahol él. Minden kiesik a kézből ott ahol van, ruhák szana-szét, csomagolások, félig megrágott szeletek, amiket ha kidobok, akkor keresztre vagyok feszítve, ha meg hagyom állni, akkor konkrétan megindul a lakás flórája-faunája a biodiverzitás nevében.
Eközben meg szépen, igényesen megcsinált körmök, jól belőtt haj, kellemes, de nem túl sok smink...agyvérzés.
Próbálj meg vidéki lánnyal ismerkedni,ezt Pestikènt mondom, szerintem
(jobban)főznek ,igènyesebbek a környezetükre , takarítás stb..
Több eséllyel főznek meg egy húslevest meg valami bonyolultabb sütit összeraknak
Nem sminkelek, műköröm, frizura sincs, de takarítok rendszeresen. Mindennek megvan a helye, ahova legkésőbb este vissza is kerül. Pillanatnyilag van egy székem, amit kupisnak mondhatnál, mert ott tartom a másnapi ruháimat kikészítve. Plusz mindenféle a cicák játékai. Azt hiába pakolnám el. Kaja nincs kint hagyva, már csak a macsekok miatt sem.
Kicsi a hűtőm, így a teteje rendben, na de a szekrények. Alacsony vagyok, székről is alig érem fel. Szóval azt tényleg ne nézegesse senki.
Hány nőről vontad ezt le? Csak mert ez a korosztály vagyok és nálam is mindig rend van, barátnőim lakásán se tapasztaltam ezt.
Ellenben amit barátnőm kiadott lakást egy fiúnak, fél év alatt úgy leamortizálta hogy csak pislogtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!