Ma március 15-én a békemeneten többszázezren vettek részt. A baloldali rendezvényen voltak kb. 800-an abból is 300 fő csak röhögni ment. Miért mondja mégis a baloldal hogy nagy az egység és övék a többség?
Hallottam a hírekben MZP beszédét… nemzeti ünnepen fenyegetőzött… hányinger a pali.
Hallottam azt a szerencse csomagot is akit jelöltek köztársasági elnöknek … annyira jelentéktelen hogy a neve se jut eszembe… az meg arról beszélt küldjünk fegyvereket az ukrán frontra…
Az se normális.
Mi van veletek baloldal? Gombáztok?
"a békemeneten többszázezren vettek részt"
Mi van veled, Gombázol?
Az még 800-nak is sok volt xD
200000 az többszázezer. Amúgy látszik az hogy mennyien voltatok ti…. Kb két utcányi ember lézengett…
Nos hol van a többség?
Csurka 2002-ben összehozott egy százezres nagygyűlést a Hősök terén... aztán kiestek a Parlamentből.
Nehogy te is meglepődj, kérdező.
"Nos hol van a többség?"
A butaság mindig is túlsúlyban volt. Erre azért nem kéne büszkének lenned.
"MZP beszédét… nemzeti ünnepen fenyegetőzött"
orbán beszédében mennyi szólt az ünnepről? csak a másik oldalt szapulta. Picit szelektív a hallásod.
"Nos hol van a többség?"
Otthon maradt, mert qrvára unja ezt a dedósoknak és debileknek szóló kormánypropagandát ugyanúgy mint a baloldal bénaságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!