24.hu szerint "több ezrek tüntettek" ma az MTV előtt. Számolással is problémajuk van?
Fura, hogy ennyien rühellik a kamu hír gyárat?
Jobb ha tudod: a valódi szám milliós nagyságrend, csak nem mind járunk tüntetni.
Én az ATV Híradójában láttam egy tudósítást, ahol egy borzalmas beszédkészségű, korosodó tudósítónő azt mondta, hogy "az MTVA székháza előtti tér teljesen megtelt", miközben a képeken jól látszik, hogy alig-alig lézengenek. :)
Link:
Az ominózus bejelentkezés 17:00-nél látható.
Nagyon szívesen, és nem is kell az én elfogult soraimat olvasd, hisz mások már megírták:
Jaj, nagyon várom a linkeket, melyek azt igazolják, hogy a kormánypárti és az ellenzéki ügyekről ugyanolyan tárgyilagosan számolnak be, és kb ugyanannyi ellenzéki és kormánypárti politikusnak adnak egész évben szereplési lehetőséget. Köszönöm szépen.
#6: "...kb ugyanannyi ellenzéki és kormánypárti politikusnak adnak egész évben szereplési lehetőséget."
Ilyen linket hiába vársz, ugyanis a Médiatörvény értelmében a közmédia a következő arányokat kell, hogy alkalmazza: 1/3 kormány, 1/3 kormánypárt, 1/3 ellenzék (bárki is van kormányon). Hogy az ellenzéki politikusok miért nem tesznek eleget a köztévé meghívásának, arról őket kell megkérdezni. Fábián Barna, az M1 műsorvezetője többször is felmutatott egy vastag paksamétát, amelyben az ellenzéki politikusoknak küldött meghívók szerepelnek, amit ők nem fogadnak el. Mégis mit kellene tenniük? Erőszakkal berángatni őket?
Amikor viszont nem hívják őket, akkor bezzeg mennek: átmásznak a kerítésen; felmásznak a korlátra; hamis tűzriadót keltenek; a k*rva erős képek miatt lehasalnak a földre ("értelmi" szerző a kamuközgazdász és már az MSZP-ből is kizárt Bangóné); nekirohannak az ajtónak majd 3 méterre visszapattannak róla; stb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!