Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elviselni, hogy nem kellek a nőknek. Mit tegyek? Akasszam fel magam?
Hát haver nem tudom. Én se kellek mert nagyon kövér vagyok de képtelen vagyok edzeni. Semmi életerőm és se pszichológus, se pszichiáter sem tudott erőt lehelni belém. Nekem nagyon elegem van úgyhogy én valószínűleg fel fogom lógatni magam.
Neked kitartást, ennyit tudok mondani :/
Ez még nem ok az öngyilkosságra.
Oké, nem jössz be a csajoknak, de biztos van valami más az életedben ami fontos, örömöt adna.
Haverok, család, hobbi, munka? Ott csak vannak sikerek, okok hogy maradj.
Értékes vagy anélkül is hogy tudnál csajozni.
Sajnos párkapcsolat vagy bárminemű lányokhoz való kapcsolódás nélkül nagyon nem élhető az élet.
Főleg annak aki még sosem volt nővel.
Lehet mert nő vagyok de én nem értem ezt a gondolkodást.
Sose jutna eszembe az hogy megölöm magam mert nincs párkapcsolatom vagy szűz vagyok.
Nem minden erről szól. Enélkül is lehet élni, a kérdező azért tartja elképzelhetetlennek mert görcsösen vágyik rá, idealizálja de a nők megérzik a kétségbe esést. Senki sem akar a bárki jó csak nő legyen kategóriában lenni egy kapcsolatban.
Jaj Kérdező, ezt a kérdést te sem gondoltad komolyan, vagy ha mégis ne nőt keres hanem pszichológust.
Nagyon nem oké hogy ilyen gondolataid vannak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!