Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elviselni, hogy nem kellek a nőknek. Mit tegyek? Akasszam fel magam?
Nem tudom ebben mi a nagy cucc már mint hogy nincs nőd.
Nekem még sose volt még fium,de nem is kell minek.
Én sose akartam kapcsolatot baro.ság.
"Lehet mert nő vagyok de én nem értem ezt a gondolkodást." Pontosan azért nem, mert nő vagy. Fogalmad nincs, hogy ez mennyire fáj a férfiaknak.
"Nem minden erről szól." Öhmm, de. Javarészt igen, erről szól.
"Enélkül is lehet élni" Aligha...
Joggal nézik le, az meg hogy elszedik a pénzét nem igaz. Ha el mész fodrászhoz és ott fizetsz a szolgáltatásért, akkor szintén azt mondod hogy a fodrász "elszedi a pénzed"?
Lelkisivár ember lehetsz. Fontos q szex de még senki sem halt bele mert nem tudott b.szni. Minden agyban dől el, ha nem idealizálnák a pasik azt az állapotott hogy majd milyen lesz ha lesz szex, könnyebb lenne nekik. Itt csak saját maguk ellensége.
"hogy ez mennyire fáj a férfiaknak."
És miért, milyen fáj a férfinak? Az egóját bántja hogy nincs szex, ennyi.
Ha neked javarészt erről szól akkor nem is kapcsolatot keresel, bizalmat és szerelmet, hanem csak egy nedves lyukat amit dughatsz.
Ha enélkül nem tud élni valaki akkor az szánalmas. Még nem is tudja hogy milyen az az állapot amikor "jó" de már függője neki.
Kedves 12 sosem szeretkeztem még csókolózni se csokoloztam soha.
Nem is akarok szexelni a szex egyetlen értelme a gyerek ha az még van minek többé szex.
Én még szűz vagyok és az is maradok.
Tízen egy voltam 35 éves szűz nő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!