Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30-40 közötti, családot akaró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-40 közötti, családot akaró és még gyermektelen nők! Ti hány éves korú pasival kezdenétek bele komoly kapcsolatba?

Figyelt kérdés

aug. 26. 10:19
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Azért egy férfi még 42 évesen szerintem nem a világvége, eléggé megváltozott a világ, de persze ez egyénfüggő. Én is azt gondolom hogy a legideálisabb a férfinél a 35 de nem mindenki találja meg addigra a társát.

De persze válogat mindenki, felfele lefele, oldalra stb.!

aug. 26. 14:20
 12/21 anonim ***** válasza:
59%

Lefelé 4 évet engednék, felfele 8-at kb. De! jelentős egyéni elbírálás kérdése, ki fér bele, és ki nem, a komoly hozzáállás alapvető.

30 nő

aug. 26. 14:28
 13/21 anonim ***** válasza:
69%

kereszténycel mikor töltöd a 39 et? (Kérdező)

Nem lesz már 30 éves ista modell párod... jó lenne már elfogadnod végre. Negyvenes vagy, negyvenes duci barátnőd lehet. Más nem.

aug. 26. 16:19
 14/21 anonim ***** válasza:
Azért kérdezel, hogy utána hisztizz, ha nem kellesz elméletben matematikailag valakinek?
aug. 26. 18:31
 15/21 anonim ***** válasza:
15%

"Egyidős kb velem.

mondjuk 30-33 közötti legyen a férfi.

30/N"

Nőjél már fel! Ez már rég nem a dedó hogy osztálytárssal ismerkedj! És mindjárt lejár a biológiai órád!

A 30 éves haverjaim 20 körüli csajokkal kavarnak. Velük sosem fogod felvenni a versenyt!

Előző nemnormáliskának is üzenem, hogy a két nem lényegesen eltér! Egy 40 éves nőnek már lefőtt a kávé, hiába próbálod beoltani, sikertelenül. Egy 40 éves pasi bármilyen nőt megkap 18-tól felfelé! Ez csakis rajta múlik!

aug. 27. 10:24
 16/21 A kérdező kommentje:

15-ös végre egy emberi és értelmes hang!

30 évesen 30-33 éves férfival akar kavarni, behalok de komolyan. Amikor 14-18 évesek akkor simán az egyetemista Chaddel kavarnak aki 6-10 évvel több mint ők. Huszonévesen szintén le vannak ejtve a huszonéves egyetemista srácok egyetemről, mert akkor meg a 30-as, 40-es vállalkozók játszanak.

Erre most betölti a 30N-t és rögtön 30-33 lesz a korosztály. Vicc amit a nők művelnek hallod.

Szerintem egy 38 éves nőnek is lefőtt már a kávé. A férfinak még 45-ig ki lehet ezt tolni.

aug. 27. 12:30
 17/21 anonim ***** válasza:
83%

Emberi és értelmes hang? :D Szerintem te trollkodsz, alapból provokációnak írtad ki a kérdést.

Az a helyzet, hogy mindenki olyan határokat húz és azzal jön össze, akivel akar. Hiába megy a szekálás, korral való nyomasztás, hisztéria, senki nem fogja kitolni a preferált korosztályt. Én legalábbis nem tenném. Mondjuk sokat nem számít, mert szingli se vagyok. :) De amúgy mindig is a saját korosztályomat preferáltam, tiniként és felnőttként is.

aug. 27. 13:49
 18/21 A kérdező kommentje:

17-es akkor vigyázz nehogy szingli legyél mert 0-3 év korkülönbséggel semelyik minőségi pasinak nem fogsz kelleni.

Egyébként ostoba is vagy mert 5-10 év is korodbeli. Az a beteges ha egy nő csak az osztálytársakorabelivel hajlandó kavarni.

aug. 27. 14:01
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Én nem az a válaszoló vagyok, aki ezt a 0-3 év dolgot írta.

5-7 év korkülönbség nekem nem sok, 10 év viszont már nem férne bele nekem sem. Ellenben pár évet lefelé is tudok engedni, az 1-4 évvel fiatalabb is még az én korosztályom.

Már most kellek minőségi férfinak, és nem tudom, minek kell a rosszindulatú puffogás azért, mert nem jönnék össze 10+ évvel idősebb férfival akkor sem, ha szingli lennék. Nem sok olyan 40-es férfit ismerek, akit magamhoz illőnek találnék adott esetben.

aug. 27. 14:09
 20/21 A kérdező kommentje:
TiniChaddel aztán sok évig tervezhetsz....
aug. 27. 17:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!