Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30-40 közötti, családot akaró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-40 közötti, családot akaró és még gyermektelen nők! Ti hány éves korú pasival kezdenétek bele komoly kapcsolatba?

Figyelt kérdés

aug. 26. 10:19
A kérdező szavazást indított:
30-35
35-40
40-45
45-50
Legyen idősebb 3-5 évvel
Legyen idősebb 5-10 évvel
Legyen fiatalabb TiniChad külsejű ( 16-24 )
16 szavazat
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
17%
30-40 közötti nők? Nem lesz az már kicsit késő? :O
aug. 26. 10:23
 2/21 anonim ***** válasza:
84%

Egyidős kb velem.

mondjuk 30-33 közötti legyen a férfi.

30/N

aug. 26. 10:27
 3/21 A kérdező kommentje:

2-es azért ez komoly "mozgástér" 0-3 év. Tényleg 30 évesen ennyire kőbe vésed hogy most te 94-es vagy és ő csak 91 és 94-es lehet. Nem tudom milyen körökben mozogsz de a 91 és 94 közötti férfiak "fiúk" eléggé éretlenek.

Félre ne érts nem azt mondom hogy 45 felettivel kell kezdeni. Ismerek olyan "párt" ahol a pasi 15 évvel idősebb a nőnél, szerintem az egészségtelen dinamika, de azért egy 5-10 évet szerintem simán lehet "adni" a férfi javára.

aug. 26. 10:34
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem +/- 5 év a max, ami még normális.

Az felett már generációs rés lehete a probléma, 10+ év korkülönbségnél meg már generációs szakadék szó szerint...

aug. 26. 10:37
 5/21 anonim ***** válasza:
9%
Én 91-es vagyok. :D
aug. 26. 10:58
 6/21 anonim ***** válasza:
76%

"Nem tudom milyen körökben mozogsz de a 91 és 94 közötti férfiak "fiúk" eléggé éretlenek."

Ezt miből gondolod?

aug. 26. 10:59
 7/21 A kérdező kommentje:

6-os abból hogy még a 35-40 közötti korosztályban is elég sok az éretlen férfi. Szerintem egy 30 éves nő ha csak és kizárólag 30-33 évig ismerkedik az furcsa. Voltam ilyen társkereső rendezvényen és a 30-33 közötti nők kinéztek 35-40-nek, és a 30-35 közötti srácok jóval fiatalabbnak tűntek mellettük.

Nem hiába a nők korábban érnek gyerekkorban is.

A 4-essel értek egyet, hogy az 5 év körüli a "normális", én pl. legjobban nyilván a korombeliekkel beszélgetek el ( +/- pár év ) viszont kapcsolati ( párkapcsolati ) dinamikában elég fura ha ugyanannyi, pláne ha idősebb a nő. Nem érzem magam mellette férfinak és eléggé úgy is beszél velem mint egy kisfiúval vagy az öccsével.

aug. 26. 11:16
 8/21 anonim ***** válasza:

6. Vagyok

Ja, hogy kinézetre értetted? Úgy értelmeztem, hogy agyilag éretlen...

Ez igaz is lehet, én 33 vagyok de kb 27-28-nak nézek ki külsőleg kb. Legalábbis idegenek többször meglepődtek mikor mondtam mennyi vagyok, mert nem gondoltak annyinak.

aug. 26. 12:08
 9/21 anonim ***** válasza:
91%
Most te azért írtál ki kérdést, hogy kotnyeleskedj, kötekedj, okoskodj? :D
aug. 26. 12:32
 10/21 anonim ***** válasza:

Ugyan van egy gyerekem, de felfelé 5-7, lefelè 2 évet tudok engedni. Sajnos nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy az öcsémmel egyidős a férfi, akárhogy néz ki, mivel így nőttem fel, nekem a 3 évvel fiatalabbak mindig a “kicsik” voltak.

42 felett pedig màr felesleges, az màr inkább nagypapa kor(két generációnyi szakadék)

aug. 26. 13:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!