Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-40 közötti, családot akaró és még gyermektelen nők! Ti hány éves korú pasival kezdenétek bele komoly kapcsolatba?
Egyidős kb velem.
mondjuk 30-33 közötti legyen a férfi.
30/N
2-es azért ez komoly "mozgástér" 0-3 év. Tényleg 30 évesen ennyire kőbe vésed hogy most te 94-es vagy és ő csak 91 és 94-es lehet. Nem tudom milyen körökben mozogsz de a 91 és 94 közötti férfiak "fiúk" eléggé éretlenek.
Félre ne érts nem azt mondom hogy 45 felettivel kell kezdeni. Ismerek olyan "párt" ahol a pasi 15 évvel idősebb a nőnél, szerintem az egészségtelen dinamika, de azért egy 5-10 évet szerintem simán lehet "adni" a férfi javára.
Szerintem +/- 5 év a max, ami még normális.
Az felett már generációs rés lehete a probléma, 10+ év korkülönbségnél meg már generációs szakadék szó szerint...
"Nem tudom milyen körökben mozogsz de a 91 és 94 közötti férfiak "fiúk" eléggé éretlenek."
Ezt miből gondolod?
6-os abból hogy még a 35-40 közötti korosztályban is elég sok az éretlen férfi. Szerintem egy 30 éves nő ha csak és kizárólag 30-33 évig ismerkedik az furcsa. Voltam ilyen társkereső rendezvényen és a 30-33 közötti nők kinéztek 35-40-nek, és a 30-35 közötti srácok jóval fiatalabbnak tűntek mellettük.
Nem hiába a nők korábban érnek gyerekkorban is.
A 4-essel értek egyet, hogy az 5 év körüli a "normális", én pl. legjobban nyilván a korombeliekkel beszélgetek el ( +/- pár év ) viszont kapcsolati ( párkapcsolati ) dinamikában elég fura ha ugyanannyi, pláne ha idősebb a nő. Nem érzem magam mellette férfinak és eléggé úgy is beszél velem mint egy kisfiúval vagy az öccsével.
6. Vagyok
Ja, hogy kinézetre értetted? Úgy értelmeztem, hogy agyilag éretlen...
Ez igaz is lehet, én 33 vagyok de kb 27-28-nak nézek ki külsőleg kb. Legalábbis idegenek többször meglepődtek mikor mondtam mennyi vagyok, mert nem gondoltak annyinak.
Ugyan van egy gyerekem, de felfelé 5-7, lefelè 2 évet tudok engedni. Sajnos nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy az öcsémmel egyidős a férfi, akárhogy néz ki, mivel így nőttem fel, nekem a 3 évvel fiatalabbak mindig a “kicsik” voltak.
42 felett pedig màr felesleges, az màr inkább nagypapa kor(két generációnyi szakadék)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!