Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért nem sikerül barátnőt/feleséget találnom?
29 vagyok és nagyjából 5 éve nem sikerül a dolog pedig egyébként van normális munkám, igényes vagyok a környezetemre, nem dohányzom nem vagyok piás, vannak céljaim vannak terveim, aktív életet élet pl sportolok, odafigyelek az egészségemre stb
Ráadásul nem vagyok az az életképtelen fajta aki nem tud főzni magára vagy nem tud férfias feladatokat állátni szóval nem vagyok egy olyan bzi fajta aki nem képes ellátni magát
Jó kinézetre tény hogy nem vagyok egy jóképű csávó de azért igényes vagyok magamra úgy ahogy pl rendszeres edzés, normális higénia, szeretem az illatszereket, tiszta cuccokba járok mint egy normális ember stb :D ápolóm a bőrömet, nem retkes a körmöm nem büdös a szám stb stb xd
Mivel úgy időm és lakhelyem annyira nem engedi az élő ismerkedés nyilván az online cuccokat használom mint tinder és hasonlók viszont nincs olyan nagyon sok match-em és azok közül és nagyon kevesen írnak vissza randi pedig tényleg ritkaság számba megy de azokból sem lesz semmi
Mi lehet a gond? Mit kéne tennem?
"29 vagyok és nagyjából 5 éve nem sikerül a dolog"
Akkor elotte 24 evig sikerult. Na, ugyanazt kell csinalni :)
40F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!