Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet manapság egy Stephen Hawking típusú papinak ilyen barátnője, mint amilyen Hawking felesége volt, a vonzalom tényleg nem csak külsőn múlik vagy lehet egy ilyen férfi vonzó külsőleg egy ilyen nőnek?
Figyelt kérdés
Mikor megismerkedtek úgy tudom egyáltalán nem volt híres és nagyon gazdag sem, szerintem nem egy olyan vonzó férfi Így első ránézésre, mégis szerintem a felesége vagy akkori barátnője átlagos csaj volt, nem elhízott, viszonylag vékonyml. Ez azt jelenti hogy egy ilyen típusú férfinak lehet esélye egy átlagos nőre?
2023. okt. 28. 14:47
1/14 anonim válasza:
"akkori barátnője átlagos csaj volt"
ha újrakalkulálod, hogy jelenleg mi az átlag, nem biztos, hogy tetszeni fog, amit látsz
2/14 anonim válasza:
Nekem nincs ellenvetésem ilyen pasik ellen, az intelligenciát vonzónak tartom. Magamat átlagosnak tartom, de persze kinek mi
3/14 anonim válasza:
Nem lehet VÉKONY barátnője a mai világban az ilyen férfiaknak.
4/14 A kérdező kommentje:
3. Miért?
2023. okt. 28. 15:19
6/14 anonim válasza:
3as te kövér vagy? Van pocakod?
7/14 anonim válasza:
Az intelligencia nagyon vonzó tud lenni.
8/14 anonim válasza:
6os
Nem, ha csak 59 kg nem számít kövérnek.
9/14 anonim válasza:
Igen, lehet. Teljesen átlagos, helyes párt látok a képen. Ti csukott szemmel jártok az utcán? Mert én a mai napig ebből látom a legtöbbet. Átlagos emberek, átlagos párok.
10/14 anonim válasza:
Olyan intelligens, mint ő volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!