Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet manapság egy Stephen Hawking típusú papinak ilyen barátnője, mint amilyen Hawking felesége volt, a vonzalom tényleg nem csak külsőn múlik vagy lehet egy ilyen férfi vonzó külsőleg egy ilyen nőnek?
Mikor megismerkedtek úgy tudom egyáltalán nem volt híres és nagyon gazdag sem, szerintem nem egy olyan vonzó férfi Így első ránézésre, mégis szerintem a felesége vagy akkori barátnője átlagos csaj volt, nem elhízott, viszonylag vékonyml. Ez azt jelenti hogy egy ilyen típusú férfinak lehet esélye egy átlagos nőre?
Nekem kizáró ok az ennyire „okostojás” külső, pedig voltak bőven ronda pasijaim is, és fontosnak tartom az intelligenciát, de ez a típus egyszerűen nem tudna bennem vonzalmat ébreszteni, azt hiszem.
A hölgy lehet, hogy vékony/átlag, de nem túl szép arcú. (Én bármennyire is vékony/átlag vagyok, nem értem a GYK-n a férfiaknál a vékonyság mániát. Ha vékony a nő, automatikusan jól néz ki, ha meg van rajta 10 kiló plusz, akkor meg rosszul, és mindegy az egyéb kinézet, kisugárzás stb.)
De a 9-essel alapvetően egyetértek, sok hasonló pár van az utcán, ahol sem a nő, sem a férfi nem topmodell, de azért nem is az a kategória, amit megbámulnál negatív értelemben.
"akkori barátnője átlagos csaj volt, nem elhízott, viszonylag vékony"
A pasi is vékony.
Amúgy pont osszeillenek kinézetre.
11
Csak azért mondod, hogy nem szép arcú, mert nincs rajta smink, és felülről jön a fény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!