Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen előny lenne és különb vagyok a többi férfitől hogy 39 évesen hogy nincsen és nem is akarok barátnőt, feleséget, gyereket?
Fel mered vállalni és nem engedsz a társadalmi nyomásnak mint azok, akik megkeseredetten irigyelnek most téged. Ők nem gondolták át, hog mivel jár egy család.
Ámbár ettől még senki nem fog a lábad elé borulni, nem vagy te semmilyen Istenség...
Én is az vagyok akkor, mert nem kell pesztrálnom egyet sem az elkényeztett, anyuci pici fiai közül. És nekem is több pénzem marad így.
Ha neked így jó az életed akkor így éld. Nincs ezzel baj, nekem is van barátnőm aki nem akar se férjet se gyereket. Én se akarok mégegy férjet van egy kisfiam nekem így jó az életem.
De azért nem kéne olyanokat mondanod hogy te értékes vagy és akiknek családjuk van nem azok. Hogy egyedül te csinálod jól.
Mert nem mindenki másra vágyik van aki családcentrikus van aki soha nem akar gyereket. Van akinek az okoz örömöt hogy a gyerekéte költhet, van akinek az ha magára.
Pl engem zavar hogy kevesebb pénzem van mert van gyerekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!