Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőktől kérdezem, hogy 39...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőktől kérdezem, hogy 39 évesen mennyi esély van még ismerkedni? Társkereső appokon azt látom, hogy a 35-40 körüli nők is inkább fiatalabbakat keresnek. 45-50 felettieknál kellene válogatnom?

Figyelt kérdés

2024. aug. 25. 17:38
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
*felettieknél
2024. aug. 25. 17:38
 2/12 anonim ***** válasza:
Ahogy te jónak látod.
2024. aug. 25. 17:41
 3/12 anonim ***** válasza:
33%
60 felettieknél inkább, amilyen lelakott a korosztályod :D
2024. aug. 25. 17:43
 4/12 anonim ***** válasza:
73%
Nyugodtan keresd a 35-40 korulieket. A többség a saját korosztályát akarja.
2024. aug. 25. 17:44
 5/12 anonim ***** válasza:
85%

Én pár hónap híján 35 évesként kerestem társat idén társkeresőn nőként, és én nálam csak idősebbet kerestem (mondjuk nálam lehet, ez azért van, mert van egy nálam egy évvel fiatalabb öcsém és fura lenne); a többi nőismerősöm meg olyat, aki korban hozzáillik, kb. mínusz 2-3 év és plusz 7-8 év közötti korkülüönbséges skálán. Sok nő is panaszkodik arról, hogy a korban hozzáillő férfiak 20éves lányokat hajkurásznak, ezért csak az nem lehet a probléma, hogy a nők fiatalabbat akarnak.

Én kb. plusz 10-12 évet adtam meg felső határnak. Ettől függetlenül húztam balra férfiakat, akik korban megfeleltek volna - abban az esetben, ha másban nem feleltek meg annak, amit kerestem. Pl. nekem fontos volt, hogy komoly kapcsolatot keressen, hogy ne legyen gyereke az illetőnek és ne is akarjon, hogy Budapesten éljen, hogy vallásos ne legyen, hogy szélsőséges ne legyen politikailag (és pluszpont, ha mérsékelt, de picit liberálisabb), hogy ne dohányozzon.

2024. aug. 25. 17:48
 6/12 A kérdező kommentje:
Azzal is szembesültem, hogy kevés nő tolerálja, hogy nem Budapesten lakom, hanem kb. 40 percre onnan. Egyébként ha úgy alakul, hajlandó vagyok Budapestre költözni, és nem várom el, hogy ők utazzanak (napi szinten járok Budapesten egyébként). Volt, aki azért nem ismerkedett velem tovább, mert én nem voltam még házas. Ezzel együtt mindig komoly kapcsolatot kerestem, de egyikből se lett házasság. Ez mennyire baj?
2024. aug. 25. 17:53
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én azt ajánlanám, hogy akkor ezt írd ki az adatlapra ebben a formában. Én megmondom őszintén, mások példájából tanulva óvatoskodtam. Olyan viták tudnak lenni abból, hogy ki hova költözzön, ha két olyan jön össze, aki nem ugyanott lakik... és ált. a nőt hozzák ki hisztisnek meg kompromisszumképtelennek, ha nem hajlandó váltásra a férfi ellenében. Én ezt meg akartam előzni.
2024. aug. 25. 17:59
 8/12 A kérdező kommentje:
Ezt el szoktam mondani, de 95%-nak ez probléma, és onnantól nem érdeklődnek. Tinderen 50 km-re állítottam a távolságot (azóta feljebb toltam 65-ig), mert ezt rugalmasan kezelem, de szinte minden találat Budapestról van, mintha máshol nem is lenne senki.
2024. aug. 25. 18:05
 9/12 anonim ***** válasza:
90%

Kedves, Kérdező!

Én bátorítanálak a tásrskeresésben. Egyik elvált barátunk 41 éves, most talált új hölgyet, igaz a nő is 38. Nagyon boldogok, többször összejárunk.

Ha reálisak az elvárásaid és nem 18 éves szűz lányt keresel, nagy esélyed van találni párt.

37/N

2024. aug. 25. 18:51
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem a korral van gond hanem azokkal a borzalmas flúgos nőkkel sajnos akik ott vannak fent. Velük még tíz év múlva is ezt a kérdést fogod itt feltenni.
aug. 29. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!