Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet kiűzni valakit a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet kiűzni valakit a fejemből?

Figyelt kérdés

Van egy nem közvetlen kollégám, aki évek óta tetszik, de nem az én súlycsoportom.

Hogyan verjem ki a fejemből? Hogy nem fogok róla álmodozni?

jún. 30. 13:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
53%
Mivel éveket írsz, neked ezek szerint az idő önmagában nem segít. Nekem sem. Kizárólag az működik, ha olyan valaki kerül képbe, aki felül tudja múlni és írni őt. Ez akkor kellemetlen, ha nagyon sokára jön ilyen, és azzal sem teljesül(het) be...
jún. 30. 14:15
 2/15 anonim ***** válasza:
85%
Nem kellene elnyomnod magadban az érzéseket, gondolatokat... Nem azt mondom, ezek ellenére kezdeményezz nála, de ha egymagad nem tudod túltenni magad, akkor sztem valakivel beszélj őszintén mindarról, ami benned van és akkor talán tud segíteni
jún. 30. 14:15
 3/15 anonim ***** válasza:
52%
Pszichológus.
jún. 30. 14:16
 4/15 anonim ***** válasza:
0%
Mikor a 40 es öreg faszi a 22 éves titkárnőről álmodozik..
jún. 30. 14:51
 5/15 anonim ***** válasza:

Elvileg egyetlen megoldás létezik a lelépésen (menekülésen) kívűl

Ez viszont sokszor kevésbé megoldható mint a menekülés. Ez pedig a bepróbálkozás akár az esélytelenek nyugalmával.

Csak akkor van értelme ha az illető szingli, vagy legalábbis nem tudod róla hogy van-e kapcsolata, és nem házas.

Csakis azért kell ilyenkor próbalkozni egyértelműen, mert ugye várhatóan nemet mondd, jóeséllyel durván elutasít ha nagyon nem egy ligában játszotok, és akkor a vonzalom általában megszűnik. Viszonylag hatékony megoldás, de pl. férjezett nőknél nem játszhatod el sajnos

jún. 30. 16:03
 6/15 A kérdező kommentje:
42 éves nő vagyok, a kollégám 35 éves férfi. Tudomásom szerint ő szingli, én elvált. De mint mondtam, kategóriákkal felettem van. Gondolkodtam a bepróbálkozáson, de ahhoz nincs elég vér a pucámban.
jún. 30. 16:29
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretne tőled valamit majd kezdeményezd. Férfiak nem szeretik ha a nő erőszakos. Lehet pont szingli akar lenni.
jún. 30. 16:50
 8/15 anonim ***** válasza:

"Gondolkodtam a bepróbálkozáson, de ahhoz nincs elég vér a pucámban."

Megértelek, és tudom milyen gáz helyzet. De abba kell belegondolni hogy mennyi stresszel jár így dolgozni a közelében, folyton utána epekedve. Mint egy fájó fog kb. a tökéletes példa. Félünk a fogorvostól, de azért csak jobb végigszenvedni a kínzását mint napokon vagy heteken át szenvedni!?

Ha lépsz felé, az szinte biztos ciki lesz valamennyire, viszont ha finoman csinálod nem lesz vészes.

A reakciója eldönt mindent. Utána jóeséllyel nem fogsz már szenvedni miatta

jún. 30. 16:56
 9/15 anonim ***** válasza:
Ne is legyen szerintem. Ügyelj a méltóságod megőrzésére. Még akkor is ezt tanácsolnám, ha nem lenne "kategóriákkal feletted", így meg aztán pláne. Kolléga is ráadásul, elég kínos tudna lenni utána... Egyébként az, hogy tudomásod szerint szingli, nem jelenti, hogy nincs mondjuk egy barátja extrákkal vagy alkalmi partnerei. Az "enyém" nős, meg az is, aki ki tudta volna űzni belőlem. Semmivel sem teszi ez a tudat, hogy biztos nem lehet és lesz semmi, könnyebbé az elengedést, szóval lehet, hogy egy elutasítással sem lennél előrébb, szerintem ez nem így működik, hogy akkor meg is szűnik a vonzalom és kiábrándulsz...
jún. 30. 17:00
 10/15 A kérdező kommentje:
7-es neked is igazad lehet. Ha akart volna valamit, akkor kezdeményezett volna, mert lehetősége volt rá többször is. Jeleket figyelve szerintem nem voltak és nincsenek jelek, amik arra engednének következtetni, hogy bármiféle vonzalma is lenne felém.
jún. 30. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!