Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kiűzni valakit a fejemből?
Van egy nem közvetlen kollégám, aki évek óta tetszik, de nem az én súlycsoportom.
Hogyan verjem ki a fejemből? Hogy nem fogok róla álmodozni?
"Nem értem miért gondoljátok azt, hogy ha bepróbálkozol és nem jön össze, akkor elfelejted. Rohadtúl nem."
Dehogy elfelejted, sokkal inkább kiábrándulsz belőle.
Bár lehet másnál másképp működik, de az én személyes tapasztalatom ez. Nem véletlen, nyilván azért várható hogy a tudatalattid próbál rajtad segíteni, és ha a vonzalmunk tárgya nyíltan elutasító velünk szemben, akkor azért általában próbálja törölni az érzéseket. Nálam működött mindig
Nálad lehet, hogy működött, de ebből nem lehet általánosítani. Más nem ábrándul ki ettől, csak keletkezik benne egy plusz fájdalom a szituációból fakadóan, ami miatt még rosszabbul fogja érezni magát.
Ha mindenkinél működne, akkor sosem lennének viszonzatlan szerelmek, vonzalmak és miattuk szenvedés, mert akkor ahogy nyilvánvalóvá válik a viszonzatlanság és a reménytelenség, huss, el is múlna minden...
"Nálad lehet, hogy működött, de ebből nem lehet általánosítani"
Szerintem akkor meg a te tapasztalataidból sem lehetne általánosítani. Attól hogy nálad nem működik, lehet hogy sok embernél működik, nem csak nálam.
Honnan veszed hogy a te tapasztalatod a gyakoribb?
Viszonzatlan szerelmeknél általában foglalt az illető, így be sem lehet próbálkozni, nincs lehetőség kiábrándulni.
Amúgy meg a visszautasítás módján múlik sokszor, ha az illető bunkó lesz akkor könnyen kiábrándul az ember. Azt persze el tudom képzelni még hogy a két nemnél van ez másképpen
Kérdező amit a 7-es ír az előfordulhat hogy false (full kamu). Miért?
Mert én is régóta vagyok szingli de szeretnék párkapcsolatot. Mi van ha nem mer kezdeményezni?
Magamból indultam ki.
Amúgy meg szerintem kevésbé ciki ha egy nő kezdeményez. Viszont ha egy férfit vissza utasítanak az lehet hogy nagyobb fájdalmat okoz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!