Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet párkapcsolatom szerintet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet párkapcsolatom szerintetek ilyen "családi állapottal"?

Figyelt kérdés

Röviden, 20 évesen én nevelem az 5 éves féltestvéremet. Anyukám beteg szellemileg, és nem alkalmas a gyereknevelésre sajnos. Bonyolult helyzet, de 18 éves korom óta hivatalos gyámja vagyok az öcsémnek. Velem és egy barátnőmmel él, így hárman bérlünk egy lakást. Szokott rá vigyázni a nagymamánk, de tudjuk mekkora egy 5 éves gyerek mozgásigénye, így nyilván nehéz neki is. Most lesz nagycsoportos az óvodában.

Nekem volt már egy kapcsolatom, de a párom elhagyott mikor végre magamhoz tudtam venni az öcsém, amit nyilván teljesen megértek, nem is kell 19 évesen papás mamást játszani. De így a helyzet miatt azóta nem volt párkapcsolatom. Volt egy férfi akivel csak "szex-kapcsolat" volt, de ő is megunta a felállást, hogy lényegében olyan mintha egy szingli anyával járna. Teljesen tanácstalan vagyok, mert végre nagyjából lábra tudtam állni, jó a munkám, megy egyszerre a háztartás is, és minden egyéb, valamint anyagilag is elvagyunk most. Úgy érzem készen állnék egy kapcsolatra, de nem tudom így milyen esélyeim vannak.

Köszönöm ha esetleg tudtok tanácsot adni.:)

aug. 6. 12:02
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
92%
Nem tudom kérdező, csak sejtem ha szeret a fiú téged akkor veled lesz.
aug. 6. 12:05
 2/20 anonim ***** válasza:
88%
Ez egy nagyon jó szűrő, ami a legtöbb idiótát elriasztja.
aug. 6. 12:17
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Exem is kb. hasonló helyzetben volt (csak ő pár évvel idősebb, de amúgy komolyan azt hittem, az ő történetét olvasom), és nekem nem okozott problémát.
aug. 6. 12:21
 4/20 anonim ***** válasza:
29%
Egyébként igen, konkrétan szingli anya vagy. Ami ennyi idősen max idősebb pasiknak okés.
aug. 6. 12:29
 5/20 anonim ***** válasza:
87%
Fiatal vagy légy türelmes. Iskolátol könnyebb lesz. Kitartást. 41f
aug. 6. 12:38
 6/20 anonim ***** válasza:
42%

"konkrétan szingli anya vagy"

Nem. A szingli anyuka Chad-ezik, aztan lelep mellole az apuka, es utana keres egy balekot, hogy felneveltesse vele a gyereket. A kerdezo helyzete teljesen mas teszta, gyakorlatilag a kialakult helyzetrol nem tehet, es nemes lelekre, fejlett karakterre vall, hogy felelosseget vallal az occseert, az osszes letezo kalapot meg lehet emelni elotte, foleg 18 eves koratol felelosseget vallal, mig a kortarsai "bulikaznak".

40F incel

aug. 6. 12:40
 7/20 anonim ***** válasza:
91%

Ilyen csomaggal a hátad mögött nem a te korosztályod a neked való, idősebbek felé kellene venni az irányt.

Nagyon korán kellett valóban felnőtté válnod.

A legtöbb 20 éves fiú a felelősség halvány csíráját sem ismeri és ha valamelyik bele is menne egy kapcsolatba így veled, félő, hogy csak még egy "gyereked" lenne.

Tanácsot adni nem tudok ami a konkrét párkeresést illeti de szívből kívánom, hogy találj valakit a szeret, segít és támogat :)

aug. 6. 12:45
 8/20 anonim ***** válasza:
84%
"Ki ejt teherbe egy szellemileg beteg nőt?"Egy szintén hozzá hasonló állapotú pasas, vagy egy felelőtlen idióta, aki elfelejtett gumit húzni, de nyúlcipőt azt nem. Gyerektartást kaptok? Amúgy tényleg nem vagy egyszerű helyzetben, a veled egykorúak többsége nem hiszem, hogy bevállalná ezt hosszútávon. Sok szerencsét, erőt és kitartást az életben!
aug. 6. 12:54
 9/20 anonim ***** válasza:
51%
Egy idősebb férfi lehet elfogad.
aug. 6. 13:25
 10/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Arra a kérdésre, hogy ki ejt teherbe egy ilyen nőt, sajnos nem tudom a választ, mert nem ismerem a férfit, gyanítom, hogy pontosan anyu sem tudja ki volt.

Az én apukám rám fizetett gyerektartást, most pedig anyagilag támogat, engem, ami nyilván kettőnkre megy, de bármilyen rendes ember, megértem, hogy más gyereke után nem fizetne.

Olyan pasi valószínű tényleg velem maradna ennek ellenére, aki szeret, de annak ki kell alakulnia, és nyilván ha választhat egy “gyerekes” és egy gyermektelen között, én nem hibáztatom, ha a gyermektelent választja.

Az idősebb férfi talán jó ötlet lenne, de én saját gyerek vállalására még nem állok készen, viszont volt olyan, aki úgy értelmezte, hogy akkor én már “anya” vagyok, és akkor mit számít, hogy 1 vagy 3. De én azért idővel szeretnék még egyetemre menni, és olyan munkát amit tényleg szeretek is, meg ilyenek.

aug. 6. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!