Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetet miert viselkedik igy a baratnom?
Szorong, alacsony az önbecsülése, vszeg nem képes elfogadni, hogy tényleg szereted őt, mert az lehetetlen, hogy őt bárki is szeresse. Az ilyen kóros féltékenységnek legtöbbször hasonló okai vannak.
Vagy pszichológushoz megy, vagy fogadja el, hogy tönkre fogja tenni a kapcsolatot és lelépsz. A saját mentális egészségedet nem áldozhatod be azért, mert ő nem hajlandó törődni a sajátjával.
Bipoláris zavar, önbizalom hiány, borderline.
Ez a három biztos, hogy jelen van nála.
Amúgy értelek kérdező, tudom, hogy idegesítő, és hihetetlenül fárasztó egy ilyen lány.
Én tudom kezelni az ilyen lányokat, mondhatni a gyengéim...és milyen igazságtalan, ami az egyiknek teher, a másiknak kincs lenne.
Én kb. az általad leírt tünetek negyede miatt szoktam vészes sebességgel, magas térddel menekülni a nők elől, függetlenül minden más tulajdonságuktól. Az ilyen nők csak egyre elviselhetetlenebbé válnak az idő múlásával, először csak a nőismerőseidet utálják ki, aztán a barátaidat, utána következnek a hobbik, minden kedvtelés, és végül már bűntudatod lesz attól is, hogy megszülettél. Lépj le! Most! Én ezt tanácsolom.
46F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!