Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy csendes, társasági élet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csendes, társasági élet nélküli srác unalmasnak számít?

Figyelt kérdés

Eleve nem egyszerű így ismerkednek de ha még is ossze jönne akkor lehet ez gond

a kapcsolatban?

aug. 25. 14:52
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Nekem nem gond, de vannak olyanok, akiknek igen.
aug. 25. 14:55
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
attól függ, hogy mit csinál szabadidejében. Ha csak a netflix előtt döglik, meg videójátékokat tol napi 16 órában, akkor az elég unalmas élet. (még ha nem is érzi annak)
aug. 25. 15:05
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül. Nekem már nem unalmas az illető akkor, ha vannak hobbijai, de nem szakbarbár, lehet vele változatos témákról beszélgetni. De ha abból áll az élete, hogy wowozik meg netflixezik, akkor nekem speciel az lenne.

Ha meg összejövés... az pl. kérdés, hogy az illető srác hogy reagál arra, ha a nő / lány el akar menni szórakozni akár vele, akár nélküle, ha ő meg társaságibb valamivel.

aug. 25. 15:10
 4/7 anonim ***** válasza:
64%
Általában azok az emberek ilyenek, akik ők maguk is sivárak, unalmasak, mert ALIG ÉRDEKLI ŐKET VALAMI. Na, az ilyeneket kerülöm, mint a pestisest. Nem véletlenül.
aug. 25. 15:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem igen, de leginkább azért, amit a hármas írt, mert az ilyen emberek 99%-ban beszűkültek, érdekli őket max két dolog a világon és pont emiatt nem találnak társaságot, mert senkivel nincs közös pont. Így nyilván velem sem lenne. Videójátékoknál maradva, én szeretem őket, sokat játszom, de ezer másik dolog is érdekel, rohadt unalmas lenne valaki, akivel csak erről lehet beszélni, max valami netes havernak menne el, akivel néha dumálunk ha játszottunk valami jóval.
aug. 25. 15:24
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is no go lenne. Ezek a srácok nagyon szocializálatlanok, már az is gondot okoz nekik hogy kilépjenek az utcára, ami nekem egyenlő az életképtelenséggel.
aug. 25. 15:44
 7/7 Barito ***** válasza:

"Egy csendes, társasági élet nélküli srác unalmasnak számít?"

Ha veszettül jóképű akkor nem.

aug. 30. 08:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!