Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, hogy hasonló ízlésem van nők terén van mint Leonardo Di Caprionak? 40F
Figyelt kérdés
Már volt jó néhány barátnője, de mindegyikkel szakított mielőtt betöltötték volna a 26-ot.
Ilyen női szoktak lenni, én is ilyet akarok:
De ha azt merem mondani, hogy 26 évesnél idősebb nő nekem nem kell, akkor mindenki elkezd cseszegetni:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
aug. 24. 13:15
21/30 anonim válasza:
Szerintem meg senkinek semmi köze hozzá🤷🏽♀️Ha az illető nő betöltötte a huszat senkinek nincs köze hozzá,felnőtt ember.Tart,ameddig tart,és ennyi.
20L
22/30 anonim válasza:
#21 Annyiban van hozzá közünk, hogy ha rávilágítunk, hogy kínos, akkor talán elbátortalanodik, és nem kapja tőle egy rakás fiatal lány a full thirsty üziket a társkeresőn. Épp eleget kapnak így is. Ha egy lány magától próbálkozik be a kérdezőnél, az más, csak arra meg kicsi az esélye...
23/30 anonim válasza:
#21: ezt mond annak, aki kiírta a kérdést.
24/30 anonim válasza:
Én meg Mad Mikkelsent szeretném tanulótársnak. ;D
25/30 anonim válasza:
faszikám ezzel csak annyi hogy nem te vagy a dicaprio ;)
majd ha annyi lóvéd lesz esetleg...
26/30 anonim válasza:
Nem baj, de neked csak a pénzért megszerezhető nők számítanak? Ők az első problémánál lelépnek, bár ha ez téged nem zavar, az sem gond. A te életed. ;)
27/30 anonim válasza:
Magyarországon nem nagyon vannak ilyen csinos nők.
28/30 anonim válasza:
Amúgy honnan veszed milyen hangjuk van Leo csajainak? Most azt írod, kéne neked olyan, de ha megszólal, lehet, hogy már nem is kéne. Vagy ha az IQ-ja nincs azon a szinten. Amúgy IQ tesztet végeztetnél egy nővel? Azt hogy? És ha nem tölti ki? Vagy nem megy át a teszten?
29/30 anonim válasza:
Nem-e? 100-ával vannak. A képek csalnak. És azok se mind olyan jók.
30/30 anonim válasza:
Azért baj, neked, engem nem érdekel, mert csak az ízlésed olyan, viszont nem vagy olyan gazdag és híres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!