Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incelek, a női ízlést miért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelek, a női ízlést miért a Brad Pitt/Ryan Gosling/Leonardo Dicaprio hármasban határozzátok meg?

Figyelt kérdés
Vagy mit gondoltok Billy Bob Thorntonról például, ha már Brad Pittet felhozzátok? Ő is elvette a gyönyörű Angelina Jolie-t, ráadásul fiatalabb kiadásban, pedig BB egy random 40-es Átlag Jóskának számított. Arról nem is beszélve, hogy Jolie akkor is híresebb, gazdagabb és sikeresebb volt, mint Őy Mégis volt 6 szép felesége és Hollywood alfahímjének számít. Mit gondoltok erről?
2021. aug. 6. 09:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
46%
Azt gondolom, hogy egy lúzer vagy, aki veszekedni jár GYK-ra.
2021. aug. 6. 09:41
 2/18 anonim ***** válasza:
71%
Mi ez a Gosling imádat? Szerintem az átlagot alulról súrolja. Dicaprio és Brad Pitt oké, mert ők tényleg szexszimbólumok (voltak), de ezt a Gosling gyereket soha nem értettem.
2021. aug. 6. 09:45
 3/18 A kérdező kommentje:
Köszi #2-es, én is meglepődöm ezen nőként. Totál homály a pali, pedig miatta utasítjuk vissza az inceleket elvileg.😅
2021. aug. 6. 09:46
 4/18 anonim ***** válasza:
47%

Annyira vagy te nő, mint amennyire a mekis kaja egészséges.

Szerinted nem esik le mindenkinek, hogy csak egy frusztrált, aberrált csődtömeg vagy?

2021. aug. 6. 09:49
 5/18 anonim ***** válasza:
90%

Hát nem tudom én se, nekem az említett személyek nem jönnek be.

Ha helyettük kéne 3 embert mondanom, akkor ők lennének azok: Adam Levine, Brendon Urie, Gerard Way.

2021. aug. 6. 09:49
 6/18 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy távnőgyógyászt is köszönthetünk a komment szekcióban. Valami egyéb magvas gondolat mára? :)
2021. aug. 6. 09:50
 7/18 anonim ***** válasza:
#5 Valami azt súgja, hogy te rockzene kedvelő vagy. :D
2021. aug. 6. 10:03
 8/18 anonim ***** válasza:
88%

Ez nem igaz, mert Henry Cavillt, Jason Momoat es Chris Hemsworth-ot is gyakran emlitik :D

Nekem mondjuk egyik se tetszik (se a kerdezo altal felsoroltak). Vannak, akik valoban jokepuek, de vannak, akik csak fel lettek kapva, kasszasikerekben szerepeltek es Hollywood kikialtotta oket ugyeletes alompasiva. Ez nem az emberek sajat izleset tukrozi, hanem siman a media altal a tomegekre "eroltetett"

idealt.

Ha noi oldalrol nezzuk, miert Palvin Barbi az ugyeletes jo no nalunk? Magyar is, modell is, es allandoan ot nyomja le a torkunkon a bulvar (amit elkerulni se tudunk, mert hat oszinten, 60 ev alatt ismerunk olyat, aki nem tudja, ki az a Palvinbarbi?). Ez nem azt jelenti, hogy o az etalon es nincsenek sokkal szebb nok nala.

2021. aug. 6. 10:08
 9/18 anonim ***** válasza:
90%
Én nem tartom magam incelnek (bár jelenleg nincs nőm), de nyilván Brad Pitt, George Clooney, Brandon Lee, az odaátos fiúk vagy a Vámpírnaplókból a fiatalabb testvér valóban jól néznek/néztek ki férfiszemmel is. Hogy irigykednék rájuk? Nem mondanám, de tisztában vagyok vele, hogy a nőknek igenis számít a külső, ahogy nekünk férfiaknak is. Legalább magunknak ne hazudjunk...
2021. aug. 6. 10:27
 10/18 anonim ***** válasza:
77%

Ezen már én is gondolkoztam :D Engem a fentebb felsorolt nevek közül az összes teljesen hidegen hagy, pedig nőnemű vagyok :) Se Brad, se George Clooney, se Leo nem jött be sosem, Rájen G meg pláne nem :) Ugyanígy Henry Cavill se, Jason Momoát meg nem is ismertem.

Szerintem az incelek, meg úgy általában a nyomi fiatal srácok jobban tennék, ha nem ilyen példaképeket választanának maguknak, hanem olyan embereket, akik tényleg letetettek valami értékeset az asztalra.

Nem celebeket, akik mutogatják magukat, ezért milliókat keresnek, és közben több száz nőt megdugnak, hanem mondjuk valami intelligens embert, vagy valakit aki például életeket ment vagy segít jobbá tenni mások életét, vagy kutat valamit stb. A nők szemében is értékesebbek lennének, ahelyett, hogy jóképű senkikre verik a nyálukat.

2021. aug. 6. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!