Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek, a női ízlést miért a Brad Pitt/Ryan Gosling/Leonardo Dicaprio hármasban határozzátok meg?
Figyelt kérdés
Vagy mit gondoltok Billy Bob Thorntonról például, ha már Brad Pittet felhozzátok? Ő is elvette a gyönyörű Angelina Jolie-t, ráadásul fiatalabb kiadásban, pedig BB egy random 40-es Átlag Jóskának számított. Arról nem is beszélve, hogy Jolie akkor is híresebb, gazdagabb és sikeresebb volt, mint Őy Mégis volt 6 szép felesége és Hollywood alfahímjének számít. Mit gondoltok erről?2021. aug. 6. 09:37
11/18 anonim válasza:
Azért őket említik mert általában bejonnek a nők többségének.
12/18 anonim válasza:
10.
Azért ne mondjuk már hogy ezek az emberek nem tettek le semmit az asztalra.
13/18 VincentLaw válasza:
A Palvin Barbit azt én sem értettem soha, ha lehet választani, akkor inkább Cara Delevingne.
14/18 anonim válasza:
szerintem ilyen körökben már nem számít kinek van pár milliárdal több vagyona vagy kevesebb.. inkább a kinézet, kit kedvelnek többen a barátok, és ki jó party arc.
15/18 anonim válasza:
#10 Az életmentő, a kutató és társai hiába folytatnak hasznos tevékenységet ha szart se keresnek, márpedig nem jószándékból kerül kenyér az asztalra, vagy évi két külföldi nyaralás, és ezt a nők is jól tudják. :D
16/18 anonim válasza:
#15 hát akkor prostituáld magad, mint a celebek, azzal jól fogsz keresni. Sok sikert :P
És még véletlenül se keress értelmes, hasznos munkát.
17/18 anonim válasza:
10.
Leonardo di caprio elég sokat tesz a föld megóvásáért ha jól tudom, nem csak celebkedik.
18/18 anonim válasza:
Azok a típusú incelek, akik ezt szajkózzák, csak azt a nőt veszik nőszámba, aki az ilyen celebek mellett megfordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!