Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj, hogy hasonló ízlésem van nők terén van mint Leonardo Di Caprionak? 40F

Figyelt kérdés

Már volt jó néhány barátnője, de mindegyikkel szakított mielőtt betöltötték volna a 26-ot.

[link]

Ilyen női szoktak lenni, én is ilyet akarok:

[link]

[link]

De ha azt merem mondani, hogy 26 évesnél idősebb nő nekem nem kell, akkor mindenki elkezd cseszegetni:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

aug. 24. 13:15
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj, inkább csak megmosolyogtató és nevetséges.
aug. 24. 13:21
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
Nevetséges tényleg. 40 éveshez 26 éves korig való nő/lány nem illik és ha még ronda/átlagos is vagy nem lesz szuperbomba párod. De nyugodtan élj álomvilágban hidd el, hogy engem nem zavar. 😂
aug. 24. 13:22
 3/30 anonim ***** válasza:
74%
Nekik nem kell egy számukra öreg faszi. Minek is kéne? Más életszakaszban vagy és valószínűleg milliomos sem vagy, hogy bevonzz egy csini, fiatal aranyásót. Aki meg csini, fiatal, de nem aranyásó, az normális kapcsolatot akar, normális férfival, normális korkülönbséggel.
aug. 24. 13:22
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj nincs vele, olyan módon válogatsz, ahogy akarsz, szerintem senkit nem érdekel. Vagy ahogy tudsz, ugyebár.
aug. 24. 13:23
 5/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj.

Csak lehet Leo egy másik szinten van, mint az átlag. Szóval megteheti.

aug. 24. 13:23
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy te nem vagy Leonardo di caprio
aug. 24. 13:26
 7/30 anonim ***** válasza:
100%

Megnéztem a kérdést, amit linkeltél.

-26 évesnél nem idősebb: még csak 25 leszek.

- IQ > 115: fogalmam sincs, sosem csináltam tesztet.

- Tetoválás nincs: nincs

- Nem dohányzik: nem dohányzom, kifejezetten undorodom tőle.

- Magasság 167 és 175 cm között: 173cm vagyok kereken.

- Mell: eredeti C-D-E-F kosár, ha nem töltötte még be a 20-at, akkor B kosár is elfogadott: 75/C nekem

- BMI 17 és 25 között: 22,77, kiszámoltam neked.

- Hang: szoprán: hát annál kicsit mélyebb nekem, de meg nem tudom pontosan mondani.

Tehát megfelelek majdnem minden pontnak. Egy kérdés van csak ezek után a fejemben, vajon te hogy nézel, és milyen ember lehetsz.

aug. 24. 13:28
 8/30 anonim ***** válasza:
80%
Öreg vagy már bohócnak. De ő is az.
aug. 24. 13:34
 9/30 anonim ***** válasza:
100%

Majd, ha te is menő és jóképű Hollywoodi színész leszel, akkor lesz ilyen barátnőd, de addig is türelem :)

Sok sikert a meghallgatásokon!

aug. 24. 13:34
 10/30 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ezzel semmi baj persze.

Más kérdés hogy párt nem fogsz találni.

aug. 24. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!