Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj, hogy hasonló ízlésem van nők terén van mint Leonardo Di Caprionak? 40F

Figyelt kérdés

Már volt jó néhány barátnője, de mindegyikkel szakított mielőtt betöltötték volna a 26-ot.

[link]

Ilyen női szoktak lenni, én is ilyet akarok:

[link]

[link]

De ha azt merem mondani, hogy 26 évesnél idősebb nő nekem nem kell, akkor mindenki elkezd cseszegetni:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

aug. 24. 13:15
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj, Leót is cs*sztetik. Mondjuk nem hiszem hogy őt zavarják ezek a vélemények. Plusz nem hiszem, hogy neked lenne DiCaprio féle vagyonod, vagy vonzerőd. Attól még azt vársz el, amit akarsz, csak ne csodálkozz, hogy azok, akik megfelelnének, szintén Leonardo szintű pasit akarnak.
aug. 24. 13:47
 12/30 anonim ***** válasza:
"én is ilyet akarok" 🤣🤣🤣 🤡🤡🤡
aug. 24. 14:02
 13/30 anonim ***** válasza:
Kifelejtetted a kepletből, hogy ő egy befolyásos, dollár milliomos világsztár. És te?
aug. 24. 14:07
 14/30 anonim ***** válasza:
Jézusom,a 3.linken mit csinál a csaj Leonak?👀
aug. 24. 14:19
 15/30 A kérdező kommentje:
Miért kellett áttenni a kérdésem a társkeresési problémákból a tanulótárs keresésbe? Nem tanulok semmit és nem is keresek társat ezen a gagyi oldalon, arra ott a Tinder.
aug. 24. 14:35
 16/30 anonim ***** válasza:
Ha olyan gagyi az oldal, nyugodtan itt lehet hagyni. A világ csak szebb hely lesz tőle.
aug. 24. 14:41
 17/30 anonim ***** válasza:
Ezt én sem értem, mi ez a kategória?😂
aug. 24. 14:45
 18/30 anonim ***** válasza:
Mert szűzen halsz meg.
aug. 24. 15:01
 19/30 anonim ***** válasza:

7

Esetleg ismerkedsz?

aug. 24. 15:39
 20/30 anonim ***** válasza:
Az ízlésem nekem is hasonló, mint a Capriónak, a lehetőségeimmel van a baj...
aug. 24. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!