Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Mi a véleményetek a 20-30 éves férfiakról? Ha negatív mibe tudnának fejlődni?
Nekem is csak rossz tapasztalatom volt. Ebben a korosztályban.
Némelyiken semmi nem segít, a többségnek pszichológus nem ártana.
Csak poitív dolgokat tudok leírni.
Én 36 éves nő vagyok. Ez a korosztály tiszteletteljes, szépen beszélnek és kedvesek. Idősebb barátnőimnek 20-22 éves a fiúk. Ha ott vendégeskedek és bármit kérdezek mindig felel. Ha tud segít ezt azt megérteni a technica világából.
A 30-as férfiak is kedvesek. Nem tudnak hová sorolni. Ezt veszem észre. Félenken indítják a beszélgetést de utánna megbarátkozunk könyen.
Sok az olyan, aki kizárólag szexre hajtana vagy teljes mértékben ki akarná magát szolgáltatni.
Akadnak kivételek, de ők vannak kevesebben.
#6 a korodbeliekről -és 1-2 évvel fiatalabbakról- mit tudnál mondani?
Amúgy aki írja, hogy játszmáznak meg hazudnak, az magára vessen! Nyilván neki hazudna mindenki, mert ez nem lehet generációs adottság.
Sokkal tbbb sport,olvasas,tobb kedvesseg,tobb udvariassag, illem megtanulasa. Vegyetek eszre,hogy a baratsagok szemelyes jelenlete fontos.
Videojatekokat hanyagoljatok,eloben jatszatok inkabb. Sot kesobb fel lehet am hasznalni ezeket a baratsagokat a hetkoznapokban. Az igy keletkezett kepessegek sok penzt hoznsk majd. Az elutasitas egy lehetoseg,hogy fejlodj. Minden problema egy lehetoseg,hogy fejlodj. Tobb optimizmust. Tobb gyakorlatiassagot. Tanuld meg otthon megszerelni a konnektort,kapcsolot mosogepet,futest stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!