Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz hogy ha egy hasas férfi jó ember akkor lehet neki vékony barátnője?
Én nem 50, hanem 65 kiló vagyok, de soha az életben nem kéne hasas férfi. Nem érdekel a személyisége.
Dehát ízlések és pofonok, látod, hogy valakinek kell.
3
Biztos undoritóan felszínes vagy.
Nincsenek "tárcsáim" 65 kilósan, la leülök, és hasam sincs. Nem utal sok észre, hogy te már számok alapján megmondod rögtön, kinek milyen a teste.
Az irományod második fele meg nevetséges hazugság.
A legtöbb nő számára egy 65 kilós féri inkább tinifiúnak felel meg.
A párom ugyan elég magas, de pont 85 kiló, és VÉKONY.
Amúgy meg már lejött, hogy semmilyen szinten nem vagy jó ember.
3. "Nem érdekel a személyisége"
Látom a kérdezőé viszont igen:)
Szerintem összeillenétek felszínességben.
9
Mert minek érdekelne egy olyan ember személyisége, aki alapból már kizárt, hogy fizikailag vonzzon? Te tényleg ennyire álszent vagy, vagy simán csak buta? Undorodom a túlsúlytól, és attól, ha egy férfi "hasas", és nem fogom játszani az eszem, hogy ezt majd kompenzálja a "csodás személyisége". Ráadásul külön gusztustalannak tartom azt is, amikor valaki nem törődik a testével, túlsúlyos, hasas, de ő mégis egy olyan ember testén szeretne jóízűen élvezkedni, aki mondjuk tesz bele némi energiát és vonzó, egészséges súlyú. És még ő van felháborodva, ha valaki ebből nem kér. Ez aztán tényleg marha jó személyiségre utal. :D
Nem azt mondtam, hogy nem számított nekem párválasztáskor a személyiség, hanem azt, hogy nem lennék olyannal a (szerinte) marha jó személyisége miatt, aki taszít külsőre. Aki szerint ettől felszínes a másik ember, az egy álszent hisztigép.
Érdekes, hogy minden egyes dagadék, vagy épp igénytelen, ocsmány pali azzal jön, hogy neki milyen csodálatos a személyisége, de egy olyan apróságot sem képes felfogni, hogy attól nem a másik ember a sz.ar, hogy szeretne a társához vonzódni is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!