Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igaz hogy ha egy hasas férfi jó ember akkor lehet neki vékony barátnője?

Figyelt kérdés
A munkahelyemen van egy minimum 120 kgos portás és egy 50 kg körüli, szép fiatalabb csaja van. A portás amúgy kedves mindenkivel. Szóval a jó személyiség ellensúlyozza a hátrányát hogy kövér?
aug. 23. 11:50
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehet, de jóval nagyobb esélye van, ha ő maga kisebb...
aug. 23. 11:51
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Sok vékony lányt látok pocakos férfival. Én vékony vagyok, én meg mindig a molettebb nők figyelmét keltem fel valamiért 😅
aug. 23. 11:52
 3/20 anonim ***** válasza:
85%

Én nem 50, hanem 65 kiló vagyok, de soha az életben nem kéne hasas férfi. Nem érdekel a személyisége.

Dehát ízlések és pofonok, látod, hogy valakinek kell.

aug. 23. 11:55
 4/20 A kérdező kommentje:

3

Biztos undoritóan felszínes vagy.

aug. 23. 11:56
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Na, akkor mesélj, hogy neked miért VÉKONY nő kell? :)
aug. 23. 12:00
 6/20 A kérdező kommentje:
Nekem egy egy átlag 160,170,175 cm 45,50,55,60,65 kg nő is megfelel. Ha csak a kűlsőt vesszük figyelembe. Szóval a 65 nél már vannak tárcsái ha leül, van hasa, de az számomra még nem kizáró. Fordított esetben meg ha egy 30-40 éves férfi mondjuk 85 kg az már a kutyának nem kell. Pedig nem kövér az, ha izom is van rajta. de akkor is elútasítja mindenki ha nem 65 kg mint a C-type ricsike a szakmunkás képzőben. irreláis vékonyságot várnak el meglett erős férfiaktól is. vagy nem kap kukizást vonzó nőktől.
aug. 23. 12:08
 7/20 anonim ***** válasza:
62%
Hülye
aug. 23. 12:10
 8/20 anonim ***** válasza:
76%

Nincsenek "tárcsáim" 65 kilósan, la leülök, és hasam sincs. Nem utal sok észre, hogy te már számok alapján megmondod rögtön, kinek milyen a teste.

Az irományod második fele meg nevetséges hazugság.

A legtöbb nő számára egy 65 kilós féri inkább tinifiúnak felel meg.

A párom ugyan elég magas, de pont 85 kiló, és VÉKONY.

Amúgy meg már lejött, hogy semmilyen szinten nem vagy jó ember.

aug. 23. 12:12
 9/20 anonim ***** válasza:
5%

3. "Nem érdekel a személyisége"

Látom a kérdezőé viszont igen:)

Szerintem összeillenétek felszínességben.

aug. 23. 12:13
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

9

Mert minek érdekelne egy olyan ember személyisége, aki alapból már kizárt, hogy fizikailag vonzzon? Te tényleg ennyire álszent vagy, vagy simán csak buta? Undorodom a túlsúlytól, és attól, ha egy férfi "hasas", és nem fogom játszani az eszem, hogy ezt majd kompenzálja a "csodás személyisége". Ráadásul külön gusztustalannak tartom azt is, amikor valaki nem törődik a testével, túlsúlyos, hasas, de ő mégis egy olyan ember testén szeretne jóízűen élvezkedni, aki mondjuk tesz bele némi energiát és vonzó, egészséges súlyú. És még ő van felháborodva, ha valaki ebből nem kér. Ez aztán tényleg marha jó személyiségre utal. :D

Nem azt mondtam, hogy nem számított nekem párválasztáskor a személyiség, hanem azt, hogy nem lennék olyannal a (szerinte) marha jó személyisége miatt, aki taszít külsőre. Aki szerint ettől felszínes a másik ember, az egy álszent hisztigép.

Érdekes, hogy minden egyes dagadék, vagy épp igénytelen, ocsmány pali azzal jön, hogy neki milyen csodálatos a személyisége, de egy olyan apróságot sem képes felfogni, hogy attól nem a másik ember a sz.ar, hogy szeretne a társához vonzódni is.

aug. 23. 12:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!