Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz hogy ha egy hasas férfi jó ember akkor lehet neki vékony barátnője?
10. "Te tényleg ennyire álszent vagy, vagy simán csak buta?"
Sajnos mindkettő, te főnyeremény.
De igen, magamra értettem. Milyen energiát teszek bele? Mondjuk immáron 8 évnyi edzést szünet és kifogások nélkül.
A sértegetés marhára nem érdekel, felőlem aztán próbálhattok győzködni akár holnap reggelig is, nem fog meghatni. Nem én kényszerülök arra, hogy primitív egysoros kérdéseket írogassak, hogy hasas, pohos f.aszként vajon lehet-e VÉKONY barátnőm.
Kérdező, az ilyet úgy hívják hogy mázlista.
Általános inkább az, hogy ilyen alkattal nem lesz csinos barátnőd, akkor sem ha beledöglesz.
És tökmindegy milyen a személyiséged, nem fogja érdekelni őket.
Pont most hétvégén voltam 2 strandon is, lényegében az összes jó nő (25-30 felett, legalábbis) ilyen 100-110 kilós kopasz ÉS kövér fickókkal volt.
Sörhas, pocak, volt lényegében mindegyiken. Én meg a lapos hasammal, dús hajammal nem kellek egy nőnek se...
Isten hozott a Berki Krisztiánok, GwM-ek és Palácsik Timik országában!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!