Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mivel több férfi van a társker...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel több férfi van a társkereső oldalakon ez azt jelenti hogy nehezebb a férfiaknak a társkeresés?

Figyelt kérdés
Talán ez egy bizonyíték arra hogy a férfiaknak mégis nehezebb lehet a társkeresés, ugyanis állítólag az internetes ismerkedést azok használják akiknek nehezen megy a táskeresés és mivel jóval több férfi van mint nő az ilyen oldalakon ez azt jelenti hogy a nők simán az életben is megtalálják a társukat, valamint általában ezeken az oldalakon lévő nőknek irreálisak az elvárásaik azért vannak ezeken az oldalakon
aug. 22. 12:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem nem.
aug. 22. 12:49
 2/12 anonim ***** válasza:
42%
Csak annyit mutat, hogy a nők jobban preferáljàk az ismerettségeken keresztül való ismerkedést. A net sokaknak nem jön be és szerintem többen tartják ezt a végső megoldásnak a nők közül, mint a férfiak közül.
aug. 22. 12:52
 3/12 anonim ***** válasza:
20%
Nem a több férfi miatt. Számtalan kísérlet volt erre, ami azt mutatja hogy kb 90-10% arányban jobb a nők helyzete internetes társkereső matchek számát tekintve.
aug. 22. 12:57
 4/12 anonim ***** válasza:
61%
Senkinek sem könnyebb társat találni. Nők közül is sokan vannak egyedül, mint pl. én is, de eszem ágában sincs ilyen oldalakra felmenni, az okokat nem részletezném, de hidd el, nekünk nőknek sem olyan egyszerű az ismerkedés, mint ahogy itt sokan gondolják. Hogy akármilyen nő is vagy, 10 újjadra találsz akkor is valakit.
aug. 22. 13:03
 5/12 anonim ***** válasza:
65%
Inkább azt jelenti, hogy a nők nem a társkereső oldalakon/appokon keresnek, mert legyünk őszinték, minősíthetetlen a legtöbb, ahogy egy-egy férfi ráír a nőkre, azonnali dick pic, stb
aug. 22. 13:18
 6/12 anonim ***** válasza:
82%

Nem, ez arra utal, hogy hajlamosabbak megszállottan nőt keresni, és ínséges időkben szinte mindegy már nekik, hogy kivel állnak le. Értelmes férfiismerőseimtől is láttam olyat, hogy pár évig elvoltak közepes külsejű, butácska, unalmas nőkkel, mielőtt a mostani feleségükkel összejöttek volna.

A nőkre kevésbé jellemző, hogy évekig lennének ilyen kis "elmegy"/"van, de minek" kapcsolatokban.

A nőknek részben ez is teszi nehezebbé a tárkeresést, mert össze-vissza kezdeményeznek olyan férfiak is, akik amúgy le se tojják, nem veszik komolyan, meg a férfiaknak sajnos önkritikájuk sincs, így elég jó nőkre is megszállottan ráírogat a "csürhe".

aug. 22. 13:25
 7/12 anonim ***** válasza:
36%
Egyszerűen más a férfi és női agy és ismerkedési dinamizmus is. A férfiak szívesen ismerkednek csak szex miatt is, míg a nők esetében ritkább ez. Érzelmi ragaszkodást meg arányaiban kevesebb férfi keres, pont a fentebb említett okok miatt. Plusz a nők még mindig inkább passzív szerepben vannak az ismerkedés terén: vegye a férfi a fáradságot, keresse meg ő a nőt, hívja el randizni stb. Egy nő nem fog fizetni azért hogy ismerkedjen, mert mindig lesz számára kezdeményező férfi. Így a legjobb nő szerepért nyilván versenyeznek egymással, viszont a férfiak között sokkal nagyobb a verseny, hogy BÁRMILYEN nőt megszerezzenek. Természetesen a felső 5%ra ezek a szabályok nem érvényesek, ők ebből a szűk halmazból válogatnak nemtől függetlenül. Míg a férfiak 95%a beéri a nők 95%-ával, a nők 100%-ának a férfiak felső 5%-a kell :)
aug. 22. 13:40
 8/12 anonim ***** válasza:
82%
Ha el akarok menni vásarolni, szüksegem van szatyorra! Na most, hiába van 10000 szatyrom, ha mind szakadt, lyukas..nem tudok elmenni bevásárolni. Megpróbálhatom persze befoltozni, több-kevesebb sikerrel azt, amelyik a legkevésbé szakadt, de miért tenném, ha rendelhetel a kifli.hu-rol is? Persze, sokkal jobb ha magunk megyünk bevásárolni, nem tagadom, de csak is akkor, ha van olyan szatyrom, ami nem szakadt, nem lyukas. Ellenkező esetben szenvedés lesz az egész. Értem én, hogy a szatyrok nem boldogok, hogy ott árválkodnak, de ettől én még nem fogom feláldotni a kényelmemet és a nyugalmamat! Azt kellene megertenetek férfiak, hogy NEKTEK kell elerni, hogy akarjunk titeket. Mert elnézve a lehetősegeket, jelenleg teljesen jól elvagyok az online "kajával". Ott, ahol egy férfi szerint, az már irreális elváras, hogy 30 évesen ne anyáddal élj, ott nincs miről beszélni!
aug. 22. 14:09
 9/12 anonim ***** válasza:
36%

5#.

"minősíthetetlen a legtöbb, ahogy egy-egy férfi ráír a nőkre, azonnali dick pic, stb"

Nem igaz, én normálisan írok rá mindenkire, mégis offolnak.

aug. 22. 14:12
 10/12 anonim ***** válasza:

A társkeresés önmagában nem nehezebb vagy könnyebb a férfiaknak. Vannak egzakt tényezők ez igaz.

Online a nőknek valóban könnyebb mert tényleg sokszor több a férfi.

Valamint 40 év alatt is könnyebb a nőknek, mert ebben a korosztályban több a férfi, ráadásul az idősebb férfiak is fiatalabb nőt szeretnének.

Azonban 40 felett kezd a férfiaknak könnyebb lenni, mert a férfiak korábban halnak, így egyre több nő marad nekik a korosztályukban. 70 körül már többször annyi a nő mint a férfi. tehát egy idős bácsi 10 idős néniből is választhat.

aug. 22. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!