Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme főleg alakuló kapacsolatok esetén a játszmázásnak?
Figyelt kérdés
Vannak olyan ismerőseim akik tökre játszmáznak az elején párkapcsolatot tekintetében, például minap egyik kolléganőmnek alakul egy kapcsolat és így sokszor lerejti magát hogy hát ne ne lássa a párja hogy most éppen elérhető vagy nem messengerenaug. 21. 14:31
1/5 anonim válasza:
Kérdezd meg a kolléganőd majd ha akarja elmagyarázza neked.
2/5 anonim válasza:
Sokan így akarnak érdekesebbnek/különlegesebbnek/izgalmasabbnak tűnni.
3/5 anonim válasza:
Mert sosem láttak jól működő kapcsolatokat, csak ilyeneket és azt gondolják ez a normális. Ezek a játszmák megakadályozzák a bizalom kialakulását, meg az őszinteséget. Majd figyeld meg, ezek a párok lesznek azok, akikről majd ha beszélgettek és mesél az egyik fél csak nézel, hogy "WTF????? Mivan? Ennek semmi értelme. Ez valakivel megtörténik a valóságban? Ezek minek vannak együtt egyáltalán, ha amúgy csak szenvednek állandóan?" és közben ők annak a teljes tudatában vannak, hogy az övék a legigazabb szerelem.
4/5 anonim válasza:
Semmi. Anno én még ilyen nyeretlen huszonegykétéves libuskaként még "játszmáztam" azzal, hogy 1-2 nappal később válaszoltam az első páromnak a kapcsolat elején, mert elhitette velem a Cosmo és hasonló lapok társasága azt, hogy másképpen olcsó és könnyen kapható némbernek tartanak a férfiak, és más tapasztalatom nem volt... azóta tudom, hogy ez hülyeség, és a normális érdeklődésre a férfi személyiségétől függ a reakció... így azóta az elejétől fogva kimutatom az érzelmeimet úgy, ahogy jónak látom, és nem rejtegetek semmit.
5/5 anonim válasza:
Szerintem ez tök szànalmas, régen is annak tartottam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!