Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek incelek(tehát hogy minden nő undorítónak tartja őket) valójában?
Arra gondolok hogy szinte lehetetlen hogy vki egyetlen nőnek se jöjjön be, inkább az van hogy van aki nagyon válogat és a többséget kizárja, az a kevés aki meg bejönne azoknak ezek az úgynevezett incelek nem jönnek be.
Tehát ez nem kényszer egyedülálló hanem saját döntésből lesz azzá hogy nagyon magasra teszi a lécet.
19#
Persze láttad, meg az ismerősöd ismerőse mondta... süket duma.
Érdekes, ha itt a gyakorin bármelyik nőre rákérdezel, mindegyik magas pasival van!
A magamfajtát lenézik és utálják. Elolvasás nélkül pontozzák le a válaszaimat, mert a nevemből látják, hogy a nyomorult törpék közé tartozom.
Jaj, fejezd már be ezt cirkuszt :D. A feleségem is mindig azt mondta, magas pasikra bukik, de ismerem a két előző exét, és 170-175 cm mindkettő. Ja, és mielőtt azzal jöttél, hogy végülis nem is velük maradt: mindkét csávó házas ember.
De téged ez úgysem érdekel, mert ami nem téged igazol, az szimplán csak hazugság, és kész.
"Elolvasás nélkül pontozzák le a válaszaimat"
Én mindig elolvasom. :) Aztán tényleg lepontozom, mert marhaság.
"a nevemből látják, hogy a nyomorult törpék közé tartozom"
Nem: a nevedből az látszik, hogy a nyomorult incel mártírok közé tartozol, akik már a homlokukra is kiakasztják, hogy büszke incelek.
22#
A 170-175 centis pasi nem alacsony.
A 170 centi a 150 centis nők által minimálisan elvárt férfimagasság a társkeresőkön...
"ami nem téged igazol, az szimplán csak hazugság, és kész."
Hú, én úgy szeretném, ha az élet megcáfolna és a magamfajtához is tudna vonzódni a nő! Sajnos a magas pasik után nyáladzik az összes...
Lássátok Hollandiát. 100 éve még kifejezetten alacsony nemzetnek számítottak a hollandok, még a magyarok is magasabbak voltak átlagosan.
100 év női szelekciónak köszönhetően ma a holland a legmagasabb nép a világon.
Nem, ezt nem a légből kaptam, orvosi nyilvántartásokból kinyert infók alapján a magasabb férfiak több utódot nemzettek mint az alacsonyak. Gyakorlatilag kiselejtezték az alacsony géneket a nők.
Szerintem én esélytelen vagy kb mindenkinél max annyi hogy a prostik nem undorodnak tőlem.
Pedig én Libby Huffernek is örülnék szóval nàlam nincs léc na jó Varga Irén ő nem kellene sajnos ez van. 28f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!