Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nagyon jó nők többsége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagyon jó nők többsége tényleg ugyanúgy szenvednek a társkereséssel mint az incelek?

Figyelt kérdés
Nyilván ők más miatt szenvednek méghozzá azért mert hatalmas verseny van azért a kevés jópasiért akiket ők szeretnének. Van egy-két igazán jó csinos nő ismerősöm és kicsikét bele láttam az ő világokba is, azt kell mondjam legalább olyan nehéz mint az inceleknek, például minap egy ilyen alfahím, chad kidobott egy csinos lány ismerősömet, azért mert összejött egy másik csinos nővel, teljesen ki volt ez a lány hogy biztos azért mert szebb nála, nincsen normális pasi, ő már ezt nem bírja lelkileg és teljesen összetört, hogy ő feladja az egészet, annyira kivolt ettől, hogy frontint kellett adnom jó pár hétig
aug. 16. 22:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Bedrogoztál egy nőt?
aug. 16. 23:04
 2/9 anonim ***** válasza:
aug. 16. 23:06
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
Nem mondom, hogy szenvedtem vele, de a procedura hosszu volt. Nagyon kell figyelni ismerkedes alatt, hogy milyen az az ember, aki szemben ul veled es eszre vedd, hogy mennyit jatszik meg a szemelyisegebol.
aug. 17. 01:07
 4/9 anonim ***** válasza:
72%
Igen, mindenki szenved vele. Sokszor alapvetően lyuknak hisznek minket. Nehéz olyat találni, aki nem így gondolkodik. Nekem nem volt soha ez a jó pasiért verseny, pedig jó nőnek számítok, mert én más értékeket nézek, de ez minden.
aug. 17. 08:35
 5/9 anonim ***** válasza:
53%
Nem. Nők közül csak az szenved a társkereséssel, aki irreális elvárásokat támad, és csak saját magánál fényévekkel jobb férfiakkal áll szóba.
aug. 17. 08:52
 6/9 anonim ***** válasza:
84%

Zavart h uton utfelen minden pasi ajanlatokkal zaklatott. Evekig voltam ezert egyedul mert egyszeruen csak a sugas volt a reakcio a paaik reazerol. Bennem meg egy nagyfoku bizalmatlansag alakult ki hogy ez is az is csak szexre megy.

Nagy nehezen sikerult egy ferfinak elernie h bizzak benne honapok kellettek hozza h elhigykem h o tenyleg tobbet szeretne mint egy dugas, fel ev utan fekudtem le vele. Azota a ferjem es a kislanyom apja. Meg mindig ugyan ugy korbe rajong.

Szoval igen annak aki szep kol nez ki annak is lehet tarskeresesi sikertelensege

aug. 17. 09:28
 7/9 anonim ***** válasza:
És a cucc ellenére sem akadt le semmi, ugye?
aug. 17. 09:29
 8/9 anonim ***** válasza:
64%
Azok jobban mivel a pasik 90%-a incel sz.r. vagy igenytelen házas nős foglalt vagy szexen kivul nem tudnak semmit felmutatni.
aug. 17. 10:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Baxd olyan iraskepetek van mint aki mentalisan sérült
aug. 17. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!