Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek incelek(tehát hogy minden nő undorítónak tartja őket) valójában?
Arra gondolok hogy szinte lehetetlen hogy vki egyetlen nőnek se jöjjön be, inkább az van hogy van aki nagyon válogat és a többséget kizárja, az a kevés aki meg bejönne azoknak ezek az úgynevezett incelek nem jönnek be.
Tehát ez nem kényszer egyedülálló hanem saját döntésből lesz azzá hogy nagyon magasra teszi a lécet.
"A kinézet úgy 80%-a frizura, öltözködés, kozmetikus, fodrász, diéta és sport."
Kamu!
A nőket mindenek előtt a pasi magassága érdekli. A magamfajta nyomorult törpe csinálhat bármit, akkor is lenézik a nők.
"A nőket mindenek előtt a pasi magassága érdekli. A magamfajta nyomorult törpe csinálhat bármit, akkor is lenézik a nők."
Az a zseniális, hogy konkrétan elkezdtem gépelni még egy bekezdést, hogy erre mindig előkerül, hogy a magasságon nem lehet változtatni, csak már így is kisregényt írtam.
Ilyenkor szoktunk belemenni abba, hogy akkor mi a helyzet az utcán nővel rohangáló 160-170 centis csávókkal, és akkor átváltunk arra, hogy annak pénze van, és a dagadt nője csak kihasználja. Aztán három oldalnyi kifogások közötti ugrándozás után feladom.
14#
Hát velem egy se rohangált soha!
Lenéznek és utálnak a nők, mert nem nőttem elég magasra.
De amúgy miért kell mellébeszélni? Bármelyik nőt meg lehet kérdezni, magas pasit akarnak. Többnyire nem is rejtik véka alá, hogy szerintük az alacsony pasinál jobb a magas.
16#
Bszódjanak meg a magas pasijaikkal együtt!
Rohadékok...
Sok alacsony férfit láttam már jó nővel.
Arra mi a kifogás?
De gondolom mindenre is van, vicc
"Arra mi a kifogás?"
Hát ez: "Bszódjanak meg a magas pasijaikkal együtt!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!